Macy s Portland Downtown Holiday parade är inte mer

Macy s Portland Downtown Holiday parade är inte mer

Macy Går Man Ner I Vikt s har dragit sitt sponsring av downtown parade som har varit en del av Portland semesterperioden i tre decennier.

På måndag meddelade Macy att det inte längre skulle sponsra My Macys Holiday Parade, som startades 1987 av Meier Frank, en Portland-baserad varuhuskedja. Macy s tog det över 2006, efter att moderbolaget förvärvade Meier Frank.

I november avslöjade Macy s planer att sälja affären. Den 54 miljoner dollar som handlades med KBS, en fastighetsinvesteringsgrupp i Kalifornien, påverkade inte de övre våningarna i byggnaden, som ägs av Pebblebrook Hotel Trust och inkluderar The Nines hotel, steakhouse Går Man Ner I Vikt Ner ett Kilo I Veckan Urban Farmer och avresan restaurang och lounge.

Centrumaffären var shuttered i april efter en veckors uppehållstillstånd. Det var en del av en övergripande nedlagring som bolaget har sagt skulle stänga 68 platser och påverka 3 900 medarbetare år 2017.

En handfull Macy-butiker finns kvar i tunnelbanan, bland annat vid Lloyd Center i nordöstra Portland, Clackamas Town Center i Happy Valley och Washington Square i Tigard.

‘Vi vet att paraden var vårdad av Portlanders,’ säger Macy i ett uttalande måndag ‘och Macy s är tacksam för att ha kunnat fortsätta traditionen i 11 magiska år medan en del av Portland centrum.’

När man frågade om paraden skulle fortsätta i någon kapacitet år 2017 och därefter, sa en Macys talesman: ‘Enligt vår kunskap finns det inga framtida planer för en semesterparad i Portland centrum.’

I mars meddelade Macy att det skulle skänka bitar från sitt klassiska Santaland till Oregon Historical Society. Den mekaniska Rudolph den röda näven ren, animatroniska älvor och andra objekt kommer att presenteras av Oregon Historical Society Museum under semesterperioden.

I 2014 avslutade Macy s sponsring av downtown holiday parade i Pittsburgh. Till skillnad från Portland samordnade dock Cincinnati-baserade återförsäljare inte den händelsen och fortsatte med andra sponsorer.