Macy’s Parade skapar nya semestertraditioner på Universal Orlando

Macy’s Parade skapar nya semestertraditioner på Universal Orlando

HotellsökningLike många barn växte jag upp i ett hus där man såg Macy s Thanksgiving Day Parade på tv var lika mycket Gå Ner I Vikt Snabbt Piller en del av semestern tradition som gorging på kalkon och pumpa paj.

Min man och jag flyttade till New York strax efter att vi gifte oss 1995, precis i tid för att rada upp längs Broadway i timmar för att vänta och se sedan de ikoniska ballongerna passerar över huvudet. Jag har emellertid aldrig glömt benkylningskölden den morgonen, folkmassorna och utmaningen att hitta ett badrum. Det var första och sista året vi såg paradaden i person.

Nu, 22 år senare, befann jag mig själv Gå Ner I Vikt På En Vecka stående igen på ‘New York gatorna’ och tittar på större än livet. Bob the Minion jagar efter sin leksakshalbjörn, de förtjusande Dronkeys från Shrek och en tornig nötknäppare som utlöste visioner av sockerplommon som dansar i mitt huvud. Dessa jätteballonger var bara några av de 16 totalt, tillsammans med 15 flottor (var och en åtföljd av en hel del av artister) som gör detta till den största någonsin Universal Holiday Parade med Macy’s på Universal Orlando Resort.

Produktionen var tre år i tillverkningen och förlovade alla mina sinnen, från konfettibomberna som bröt mig med en festlig hån i mängden pepparkakor som de tre små grisarna från Shrek passerade i sitt pepparkakshus. Precis som den ursprungliga Macy s parad, slutar den här med Santa, som inte bara sitter på sin släde utan rör sig runt, engagerar sig med publiken, samlar upp och kastar imaginära snöbollar och omger oss med sin jul. Den bästa delen var att jag fick njuta av spektakulär och semester magi av min favorit parade på en klar, cool 60 graders kväll i Orlando.

Efteråt var den lilla chillen lätt tinad med en kopp varm smörbarn (jag hittade en ny favorit säsongsdriven dryck!) Som jag höll och sippade när jag blötläggde i juldekorationen genom de kullerstensgatorna i Londons wizarding marketplace, Diagon Alley, och slutade att njuta av en full musikalisk uppsättning nya semesterbarn av den stilfulla Celestina Warbeck och Banshees.

Universal Creative presenterade sin första jul i Wizarding World of Harry Potter den 18 november, något som de har föreställt sig sedan Hogsmeade öppnade Viktminskning Tabletter 2010. Både Diagon Alley på Universal Studios och Hogsmeade på Islands of Adventure omvandlas till en magisk semesterinställning som även Muggles som jag kommer att njuta av.

Hogwarts Castle i Harry Potter’s Wizarding World är förvandlad till semestern.

Varje affärsinnehavare i Hogsmeade har skapat och hängt sina egna dekorationer, så vi ser autentiska detaljer som det dammiga rosettbandet inspirerat av Hermions klänning vävd bland tallarken runt Gladrags fönster och ugglafjädrar accenterar kransen på Frog Choir, ett litet vokal ensemble av Hogsmeade-studenter tillsammans med två basnotor som producerar grodor, har bytt ut sitt vanliga set med en semestrar med tre nya låtar, som utförs på scenen nära basen av Hogswart Castle. Rowlings fiktion till ett fantastiskt liv. Efter att ha blivit inbjuden till en förhandsgranskning av media några dagar före allmänhetens första utseende hade jag nytta av att lära mig mer om det från Universal kreativ direktör Mike Ailello, som sa att han och hans lag alltid hade föreställt sig jul i Hogsmeade, vilket är varför den är inställd på vintertid

Studenter som spelar quidditch flyger runt slottet, älvor tänds Hogsmeade och sedan eldar på den höga stenbyggnaden. Ugglor i flygning verkar så äkta att de kastar skuggor på tornen. Dramatiska isskulpturer ger plats för ett underbart ögonblick av Hermione och Krum dansar under Yule Ball, hela produktionen sätts till en poäng inspelad av London Symphony Orchestra.

Denna nästa nivå prestation i 3 D effekt skapas med hjälp av 24 olika projektorer som ger flera djup, säger Aiello, som tillsammans med hans team och kompetensen hos två underhållningsföretag (Moment Factory och Thinkwell) har tillbringat två år med detta teknisk och storytelling extravaganza till livet.

Jag är inte en Harry Potter-fan, och jag njöt verkligen av den nya paraden, men upplevelsen av Hogwarts slott som en del av julen i Harry Potters Wizarding World är semesterns tradition vid Universal Orlando som jag mest kommer att förvänta mig under de kommande åren.

Den största någonsin Universal Holiday Parade featuring Macy s s utförs bara en gång per dag på Universal Studios. Kolla webbplatsen för showtider.

Alla tecken från paraden kommer att dyka upp i parken för att träffas och hälsar efter paraden.

‘The Magic of Christmas på Hogsmeade Castle’ belysningen spektakulär presenteras varje kväll, med upprepade föreställningar från skymningen tills parken stängs.

Dessa showstoppers går med i Universal Orlando-semesterprogrammering, inklusive The Who tacular Grinchmas Celebration i Islands of Adventure och semesterns konsert av Mannheim Steamroller som leder till att Universal Studios avslutas den 25 november, 26 och december.