Madison kvinna hamnar hemlösa efter hemsk bilolycka

Madison kvinna hamnar hemlösa efter hemsk bilolycka

Beloit skolor, polis svara på skolsäkerhetsfrågorMADISON, Wis. En krasch på Highway 30 som tog livet av ett ungt par har gjort livet för en av de överlevande upp och ner. Sju månader efter den här kraschen delar det ohörda offret sin historia med News 3.

12 februari skulle ha varit Gerelyn Foy förra dagen i Madison.

var på väg att börja nytt, börja färskt, jag hade fått en ny position i centrala Chicago, sade Foy.

Vad det visade sig var det ögonblick som Foy kom in i sitt mörkaste kapitel. Foy körde för att möta vänner den eftermiddagen. Medan hon var västerut på Highway 30 var Brandon Ballweg på väg mot österut. Polisen sa att han var på droger och påskyndade när han lanserade i motgående trafik. Ballweg Honda Civic landade på make och fru Kirk och Jenni U dödar dem båda och lämnar sina 1 år gamla tvillingsöner utan föräldrar. Foy Toyota Camry slogs men hon levde.

kunde inte flytta min vänstra sida jag kunde inte flytta Viktminskning Tabletter nacken och jag tänkte bara som om i Gå Ner ett Kilo I Veckan världen bara hände? Min hela vindrutan var splittrad, sade Foy.

Men det förfärliga ögonblicket slog i jämförelse med vad som skulle komma och ett försäkringsslag som Går Man Ner I Vikt skulle förändra hennes liv ytterligare. Allvarligt skadad i kraschen med en frakturerad ryggrad som flyttade till Chicago för ett jobb var oavsett frågan. Dessutom var hon oförsäkrad vid olyckan. Hon sa att hon saknade en betalning med The General Automobile Insurance Services.

du betalar inte på den exakta dagen din försäkring beror på att du inte omfattas, förklarade Foy.

Det var troligt Foy enda verkligt misstag. En Madison polislöjtnant som granskade rapporter från kraschen fann att det inte var på något sätt Foy fel. En statlig patrullrekonstruktion hittades Ballweg slog U som orsakade en krasch mellan U och Foy.

såg honom komma från motsatt sida av motorvägen och de knackade mig resten av vägen över motorvägen, sade Foy.

News 3 frågade amerikanska familjeförsäkringen, som försäkrade U varför de inte betalade Foy.

I ett uttalande sa företaget att de skulle betala, skulle de behöva dra slutsatsen att Kirk U var slarvig eller försumlig att försöka undvika ‘out of control vehicle’ och ‘baserat på vår undersökning, inte vad som hände.’ Ballweg var oförsäkrat som väl.

Utan jobb eller försäkringspengar började Foy-sedlarna att stapla upp.

kan betala mitt finansbolag nästan 20 000 dollar för mitt fordon, sa hon. för mina barn, bara olika behov, vardagliga behov, vardagliga saker som jag brukade ha, eller mina barn brukade ha, kan jag göra längre.

Frälsningsarmens hemlösa skydd var det enda stället hon kunde vända när räkningarna blev för mycket. Hon har varit där sedan juli och håller sina barn med andra familjemedlemmar.

kommer inte att tillåta dem att få en sekund att ens ha en iota av det sätt jag känner, sade Foy.

Foy planerar att slåss mot amerikanska familjen i domstol, men hon säger vad hon verkligen vill ha är för livet att gå tillbaka till hur det var före kraschen på Highway 30.