Madison tänds för semesterperioden

Madison tänds för semesterperioden

Teamet bakom Zoo Lights på Henry Vilas Zoo hade ingen aning om hur framgångsrikt den första årliga Zoo Lights-händelsen skulle vara förra vintern så i år kommer den tillbaka ännu större.

‘Första gången händelser är alltid utmanande’, säger Alison Prange, president för Henry Vilas Zoological Society. ‘Vi hoppades att vi fick 10 000 personer förra året och vi hade 26 000. Det är en stor sak för oss. Som en fri djurpark, litar vi på stöd av sådant som hjälper oss att göra fantastiska saker som människor trivs 365 dagar om året.

Vad som väntar i mitten av djurparken är ett annat spännande nytt företag: Dess egen tyska semestermarknad. Konceptet börjar små i år med fyra hyddor, med planer på att expandera i framtida år.

Prange sade lokala säljare kommer att sälja traditionella semester objekt som inte Viktminskning Tabletter annars skulle hittas i zoo. Clasen s säljer till exempel gigantiska pepparkakor och andra försäljare kommer Gå Ner I Vikt Snabbt att sälja prydnadsföremål och nötknäppare.

Det kommer till och med att bli semestermusik rörd i hela zoo, tack vare ett partnerskap med en lokal radiostation.

‘Vi’ ger (Zoo Lights) en traditionell semester känsla, säger Prange. ‘Vi får folk ute för att njuta av ljuset och semesterperioden.’

En annan Madison-områdesferietradition, Holiday Fantasy in Lights, är tillbaka för 29: e året med helt nya skärmar för fans från när och fjärran.

Bland de andra nya skärmarna finns en cykeljulklausn, en snöläkare, ett vänskapsträd, en lycklig älva och till och med en orm i en Santa hatt.

Prange sade att skapa semesterevenemang som de som finns i Madison-området är ett bra sätt att få folk att ut och göra Går Man Ner I Vikt ‘Madison en destination för alla.’

För den fria djurparken är det möjligt att dra in samhället på jämnt under de kalla vintermånaderna genom att ta fram programmering som Zoo Lights. Det är också ett sätt att bygga nya traditioner för att människor ska trivas med sina nära och kära.