Madonna s ‘boozy onstage meltdown’

Madonna s ‘boozy onstage meltdown’

Madonna hade efter sig en alkoholpåverkad smältning på scenen under hennes show i Melbourne, Australien på lördagskvällen.

The Material Girl sångare kämpar för närvarande med ex man Guy Ritchie för vårdnad av sin son Rocco Ritchie och chockade publiken vid konserten i Rod Laver Arena när hon drack tequila på scenen och dränkte en drink från en fläkts höftkolv som den juridiska kampen tog sin vägtull.

Madonna bekände att röra upp sina låtar och hänvisade till den bittra striden hon är inblandad i efter att hennes 15-årige son Rocco bestämde sig för att bo i London med sin regissör, ​​The Sun på söndags tidningsrapporter.

‘Någon snälla tack mig,’ sägs hon ha skämt. ‘Någon tar hand om mig, Gå Ner ett Kilo I Veckan snälla. Vem ska ta hand om mig?’ hon berättade den chockade publiken. Hon sa senare att hon hade Viktminskning Tabletter ‘skurit upp’ sina låtar och tillade: ‘Det kommer alla att vara päronformade här uppe’, efter att ha utfört en snygg återgivning av Send In The Clowns.

VARNING: Klippet innehåller starkt språk. och New York efter att Rocco vägrade återvända hem till Big Apple efter en vistelse med Gå Ner I Vikt På En Vecka sin far i den engelska huvudstaden i december.

Madonna hänvisade till synes hennes juridiska problem vid konserten på lördag och berättade för publiken, ‘Om jag har lärt mig en sak i mitt liv, går det bara med det. Om du bara skrattar gör det inte ont så mycket. ‘

Det rapporterades tidigare i veckan att stjärnan ville avgöra vårdnadskonflikten och föra familjen tillbaka tillsammans. Det blev dock antydet av hennes advokat att effekten av Roccos beslut att stanna hos sin far har påverkat hans syskon Lourdes Leon, David Banda och Mercy James.

David Williams QC sa: ‘Processen här handlar inte bara om henne och Rocco. Andra familjemedlemmar har drabbats djupt av det beslut som Rocco och Mr Ritchie tog i november förra året.’

Tydligen är 11 år gammal David ‘hjärtbruten’ av sin storebrors beslut att stanna i London, enligt Sunday Mirror-tidningen.

‘Alla pratar om Madge och Guy s kamp över Rocco men det är mycket mer till det,’ berättade en källa för publikationen. ‘Tvisten är svår på hela familjen, och David känner verkligen det.’