Madonna utför ‘Föreställ dig’ i Paris minnesmärke

Madonna utför ‘Föreställ dig’ i Paris minnesmärke

Madonna utförde en improviserad uppsättning bredvid ett minnesmärke för Paris-terrorattackerna som följde sin konsert i den franska huvudstaden onsdagskvällen.

Vogue sångaren vägrade att avbryta några utställningar på hennes Rebel Heart Tour efter grymheterna i Paris den 13 november, som inkluderade massakern av 90 revelers på en Eagles of Death Metal show.

Madonna talade ut för att stödja parisar i efterdyningarna av attackerna, och hon tackade offren när hennes Viktminskning Tabletter Viktminskning Tabletter turné anlände till staden på onsdagen.

Efter hennes show på AccorHotels Arena led Madonna till Place de la Republique för Går Man Ner I Vikt att utföra akustiska versioner av hennes hits som en bön och Ghosttown, liksom John Lennons ‘Imagine’, framför minnet till offren.

Sångaren, som tog sin son David och gitarristen Monte Pittman tillsammans med den improviserade spelningen (som inkluderade en omslag av John Lennons ‘Imagine’), varnade fans på Twitter och skrev ‘Jag sjunger några låtar i Place de la Republique. Träffa mig där nu, satte hon in på Twitter med texten ‘Sångsånger för fred med David och Monte efter min show i Paris! På Place de la Republique.’

Sångar för fred på Place de La Republique. Stolt Mama. Vi är ett hjärta och vårt hjärta kan slå som en. Kärlekens kraft är större än kraftens kärlek. Jag kom hit när jag var 20 och det var här, i Paris, att jag bestämde mig för att göra musik. Tack Paris för att plantera det fröet i mitt hjärta! ‘