Maj den fjärde vara med dig

Maj den fjärde vara med dig

Laymen, laywomen och laywookies: Idag är 4 maj Star Gå Ner I Vikt Snabbt Piller Wars Day, som observerats av rabbiga fans. Den här dagen, som har fått dragkraft under de senaste åren, är snäll som sci fi-versionen av Halloween.

CUs programråd firar den oofficiella semestern i UMC: s Glenn Miller Ballroom på 7 med en speciell filmskärm av ‘Star Wars: The Force Awakens’.

Så slapp på din bästa Jedi eller Jar Jar Binks (du vågar inte) och ta en paus från att studera för att delta i en fest som kommer att innehålla en fotoboks, en kostymtävling, priser, spel och mer. Det är gratis och öppet till allmänheten.

Nu raka din hund, Duct tejpa det lösa håret till din person och börja flailing runt campus, skrikande som en wookie. i dag.

Händelsen är egentligen tänkt att hype DAMs kommande ‘Star Wars’ och ‘Power of Costume’ -utställningen som är inställd för hösten och sammanfaller med att enskilda biljetter officiellt säljs samtidigt.

Fläktar av filmen som kanske kommer att hänga i Jedi kostymer av en slump på en onsdagmorgon (du vet vem du är) kan dyka upp på Gå Ner I Vikt Snabbt museets gård för en chans att vinna ‘ut ur världspremierna’. första 200 som kommer fram i filmmusikkostymer kommer att få en ‘utställningsemiddaggåva’. Alla är inbjudna till den timmars långa öppningsevenemanget för att lyssna på ‘Star Wars’ -musiken, ta bilder tagna med ‘Star Wars’ -tecknen och köpa biljetter till turnén ‘Star Wars’ -utställningen, som kommer till Denver den 13 november efter stopp i Seattle och New York.

Vi förbehåller oss rätten att ta bort eventuella kommentarer som bryter mot våra grundregler, är spammy, NSFW, ärekränkande, oförskämd, hänsynslös till samhället etc.

Vi förväntar oss att alla ska respektera andra kommenterare. Det är bra att ha meningsskiljaktigheter, men det finns ingen anledning att agera som en ryck.

Använd dina egna ord (kopiera Gå Ner I Vikt På En Vecka och klistra inte från någon annanstans), var ärlig och låtsas inte vara någon (eller något) du är inte.

Vårt kommenterande avsnitt är självpolicy, så om du ser en kommentar som bryter mot våra grundregler, flagga den (musen längst till höger om kommentarens namn tills du ser flaggssymbolen och klicka på den), då ska vi granska Det.