Arctic Parkas – Överlevande Vinteren ‘Inuit Style’

Long Island upplever mer Kanada gåsproblem i år än någonsin. Visserligen ser de senaste veckorna av vintern alltid en av de mest gässen i stora flockar som passerar norra användningen. Lång ö som ett tillfälle att stanna. De går med i tusentals fåglar som antingen vinter här eller så bor året runt tidigare New York tunnelbaneställe.

Du måste se till att dina jackor passar din figur. Våra armhålor i kroppen som jackor är 9. Men vi måste komma ihåg att våra armar har tillräckligt med utrymme för att få handlingar och rörelser när vi klämmer fast från knapparna. För mycket frihet är inte våra behov, medan komforten är i stånd att nå canada goose coats en fantastisk.

1976 träffades Erik med Joe Tanner i Elkton, Baltimore. Eric var så bra. Han visste att Joe var en från Gore-Tex, som var den tidigaste skötseln om och accepterar utomhusfunktionellt tyg. Eric var mycket intresserad av Gore-Tex. Han antog helt nytt tyg av Gore-Tex i flera veckor ytterligare mediciner. sovsäck för fieldassay. Eric och David började testa i ett ishus för hela veckan. De förberedde två slags sovsäckar för orden. En slags sovsäck skapades från Gore-Tex-tyget, och även den andra typen av sovsäck var den normala sovbehållaren. Sedan sov han dina förflutna olika sovsäckar efter hällning av vattentanken.

Texas ’16-dagars tidiga vintersäsong kommer att köra maj 10-25 över alla zoner. Dessutom kommer för första gången i administrationsområdet också att vara en extra möjlighet till en bra tid i Texas’ östra gåszon som kommer att köra sept 10-25. TPWD har observerat växande populationer av bosatta Kanada gäss i hela nordöstra Oregon. Wildlife tjänstemän bestämde en tidig Kanada säsong skulle vara lämpligt eftersom Texas har tillgängliga jakt dagar från den federala ramen för gåsäsong i östra platsen.

Det var sent på en dag när jag kom hem från jobbet och lärde mig att Zack inte längre var. Min man var tvungen att gå till jobbet, så jag skickade mina två tonårs pojkar genom skogen i en cirkel, som förgäves för Zack. Men vår älskade retriever, aka Zackie, Sad Zack, också zillion andra förtjusta små namn, kom aldrig i köket. Vi lade upp bilder överallt, erbjöd en belöning, kammade genom skogen, knuffade på dörrar och kallade varje veterinär och husdjursskydd där du inte bor en gång men många gånger – men hittade aldrig vår ‘valp’.

Visa för vanor. Gäss kommer ofta att vara den särskilda samma allmänna regionen som använder en stabil måltidskälla under många dagar. De brukar gå tre eller fyra dagars cykler, konsumera på en plats flera dagar och därmed gå minst ett i närheten, så så småningom tillbaka till din första upptäckt. En jägare kan utnyttja denna vana inom gässen och förutse deras efterföljande hinder. Var medveten om att gässen kommer att bli så trötta inom devisserna, och om de kommer att associera fara med en riktig plats, kommer de att behålla det som helhet. Gässen för att bli långt bättre stora vattenkroppar på muliga dagar, och kan också våga längre i varmare väder.

Om du vill bli av med gäss, du för att du slutar mata lokalbefolkningen. Detta är korrekt i parker, offentliga platser och ofta icke-offentlig egendom.

Kanada och vit-framgås gässform långsiktigt par ger. De kommer att förbli i kontakt med sin kompis över vintermånaderna och återvända tillsammans till norra avelsområden.