Brant Goose Goosen med tre namn

I mitt hemland i Kanada kan de vara mycket favorit för tydliga bra faktorer. Ofta kan du få en mängd olika typer av vinter skapad av detta material. Som kille tycker jag personligen om att använda stora parka-täckor, för att jag har varit på väldigt bra sak menar vintersäsongen peacoat i många år och jag hatade människor. I Kanada har vi helt de sämre vintrarna du kan överväga, när det gäller att sätta min fulla Men när jag började jobba, som i de flesta män, bar jag de här skitna små vinterrockarna (om du kommer i kontakt med dem det), vilket slutade ganska riktigt de värsta lagorna, men avslappnade andetag. idrott i trettio nedåt-noll lokalt klimat.

Sakerna är att herrkläderna varierar mycket. Du får vintersäsongskläder som är acceptabla för formella chanser. Sedan har du vintersäsongskläder som är mycket bättre för de snöblåsiga dagarna i hockeybanan. jackor som är kompletta andra undergenrer av vintersäsongrockar. Jag har inte ens påbörjat mig på kvinnans rockar. Tillsammans med det finns det många olika vinterrockar. Det är MEC, North Face, Sierra Styles, Columbia, Spy, Couloir, Keely och många en som involverar mer.

Fågelbad ger dig en livlig miljö och titta på den här scenen ger dig ett stänk av lycka. Kommer troligen att medföra evig glädje och glädje. Fågelbad gör fåglar att komma närmare. Ett antal njut av naturens underverk i motsats till den plats där vi är genom att placera fågelbadrum.

Fågelmatare lockar också fåglar mot din trädgård. Fågelmatare kallas även fågelbord för att mata till duvor. Konsistens med utfodring är faktiskt. Att mata det faktiska året canada goose coat är viktigt snarare än att mata endast under vintern eller vissa årstider. Vanligtvis matar matare fröna, eftersom hirs, solros, safflor, hollyhock, nasturtium, tistel och rapsfrö för att mata fåglar.

Jordbrukare skulle välkomna snögåsjägare, som och kanske är kända för att torka ut hela fält av vinhvete. Här i Lehigh Valley kommer snögäss traditionellt fram i slutet av december som redan landat i vissa lokala arbetsområden. På lördag spred sig som liten flock tillsammans med några kanadensgässar i en bransch bakom Magnolia s Vineyard-restaurang i South Whitehall Township. Det har också varit observationer i Northampton County.

1976 träffade Erik Joe Tanner i Elkton, Annapolis. Eric var så angelägen. Han visste att Joe var ett med antalet Gore-Tex, som var den tidigaste lönekoncentrationen och accepterade utomhusfunktionellt tyg. Eric var mycket intresserad av Gore-Tex. Han adopterade färskt tyg av Gore-Tex många veckors läkemedels sovsäck för fieldassay. Eric och David började prova i ett ishus i en vecka. De förberedde två slags sovsäckar för den skrivna texten. En slags sovsäck gjordes av Gore-Tex-tyget, tillsammans med den andra typen av sovsäck var den vanliga sovsäcken. Sedan sov han en annan sovsäck efter hällning av vattentanken.

Gäss är välsmakande att konsumera. De ger gåsfett, som av vissa anses vara en bland de högsta klassfetterna som är förknippade med. Deras magefjädrar ger ner för täcken och kuddar och så finns det foie gras, en gåspate skapad med kraft som matar gässen. Goose confit är tillsammans med en mat specialitet, med ett formidabelt följa i Frankrike. Ursprungligen skulle det vara en metod som används för att bevara köttet när inga kylskåp existerade. Underbenet köttet är kryddat och örter läggs till. Detta gör det friterat långsamt i sitt eget gjorda fett. När matlagningen är färdig svalnar skålen och fett stelnar sig i benets omkrets och därmed bevarar allt. Det finns bevis på att gässen i tider har blivit tämjt, men det är extremt osannolikt att Brant Goose, på grund av sin arctic flockmiljö, någonsin föll i denna kategori.

Vi har en ny hund nu, en vacker ödmjuk Golden Retriever / Saint Bernard-mix som en person trodde hamnade som Zack. De som hittade honom sa att han var för snäll att ta till pundet, och de hade redan tre hundar. Vi blev genast förälskade honom, och han är nu en viktig del av familjen. Men någonstans, djupt i mitt hjärta finns det en speciell plats som bara en stor ‘äldste statsman’ kan fylla. Kan vara varför, sensing enheten i närheten säger att de såg en underbar äldre gyllene vandring runt, jag har fortfarande en titt på Zack.