Öka gäss som vakthundar och sedan mat några tips

< / center>

Allt på grund av detta bara killen som jag är, ibland är det en teensy, som är lite upptagen. Jag kan vara fysiskt lokaliserad i ett enda geografiskt område medan jag psykiskt pratar om missnöje med den fjärde. Och jag är i stånd att köra med min telefon headset kopplad till mitt huvud, yacking bort med följeslagare eller en kontaktkontakt, medan – ja – driva motorn. Faktum är att samtal när du kör är det som håller alla bollar i luften, någonsin i rörelse. Det ska göra det möjligt för mig att navigera över hela den komplicerade hinderbanan i min livsstil.

Brant Goose liknar den mindre, kortare halsen i samband med canada goose coat, men den är mycket mörkare utan vita kinder. Den odlas längre norrut än någon annan känd gås. Äggen och dunna unga förföds av kråkor, måsar, mink och olika andra små djur inklusive tjurkockar, gädda och karper. Men det är en man som preysar på vuxen gås.

Lägger en toque till ditt utseende (även om det är inomhus) tar det ner några få skåror. När du kombinerar med en fin tröja och kragen på din polo sticker ut, gör du ett uttalande som säger ‘Jag vet hur man ser bra ut , men jag tar det enkelt. ‘En papeboyhatt ser bra ut med en vit v-nacke och flera slår upp jeans, det står’ Jag är otroligt cool ‘. En fedora är cool med vissa utseende, men kan ofta se ut som du’ re säger ‘jag’ m kylare än det du en.

Det är inte ovanligt när det gäller gåsjägare att ha 20,30 samt 50 dussin dekokare ställer in ett fält för antingen snö gås eller jakt. Till en kostnad på över 100 dollar till 150 dollar ett dussin kan en jägare ansluta tusentals dollar i sina devisningar innan de någonsin stiger foten på fältet för att leta efter. Vad är alternativen att köpa billiga gåsdekor är vanligtvis fortfarande av högsta kvalitet.

En annan sak som jag har upptäckt från fåglar är hur desperation varierar deras smak. De är rädda för att komma i närheten av människor, men med extrem hunger går de emot sina instinkter och satsar mycket närmare. Vår desperation mot Gud, när den flödar och ber att springa utan skor kommer att gå upp ofta, orsakar konstiga variationer i vårt normalt stolta beteende när vi överväger honom.

Kapten Miles Standish borrade Pilgrim Guard med marscher, hjul och bindestreck – avslutade med full av skjutning av vapen och kanon. Den speciella kvällen utförde indianerna sin majsskördsdans.

Om tiden som västkustföraren satte sig in för att njuta av en match på sin bärbara dator och nibble på smörgåsen stängde Texas-föraren ner i North Small Move. Det var inte nödvändigt att slå på en trädgård i West Memphis före mid-morgon så han, medan han bara fick lite avkoppling, är billigare. Var en frustrerande dag.