Öka gäss som vakthundar och för mat några tips

Kanadensiska gässar berättar en cool historia varje gång du ser dem flyga i himlen. Vet du varför de flyger i ett V-mönster? En gås verkar alltid fungera som ledare på framsidan, men i själva verket är det inte sant. Gäss kommer att alternera leda flocken och möta brunnen av vind och väder när de bryter spåret för folket idag. Det är lättare att följa men snabb inlärning. vet att det är deras tur att stiga upp och leda gruppen. Det kan vara det enda sättet de kommer att bli informerade om hur man gör det då.för att de faktiskt läggs ut framför de andra följa dem. Om en gås går ner för orsak, kommer de aldrig att göra det också. Andra kommer att bryta sig bort från gruppen för att stödja den fågeln så att han / hon kan flyga upp och ansluta till gruppen igen.

Justin Bieber, som upplevde den förlovade Jimmy Kimmel House, en svart läderjacka, en skinnig anslutning och grå fedora, uppträdde alla inom showen med Ashton kutcher tisdag den 03 27, 2012. Den ‘No Post Attached’ hunk och ‘Baby’ heartthrob var på kommunicera showen för att aktivera mars upp till 30 premiär av din övergripande MTV prank show, Punk ‘d.

Gäss är välsmakande konsumtion. De ger gåsfett, anses av vissa alltid vara en bland de högsta klassfett som är förknippade med. Deras bukfjädrar ger ner för täcken och kuddarna och så finns det foie gras, en gåspate konstruerad av kraft som matar gässen. Goose confit är tillsammans med en mat specialitet, som har ivrig efter i Frankrike. Ursprungligen användes det för att bevara köttet när det inte fanns några kylskåp. Tibia benköttet är kryddat och örter läggs till. Detta gör det fritt stekt långsamt i det egna gjorda fettet. När matlagningen är färdig svalnar skålen och fett stelnar runt benet och därigenom bevarar det. Det finns bevis på att gäss länge har tämjts, men det är inte troligt att Brant Goose, på grund av sin arktiska avelsmiljö, någonsin föll i denna kategori.