Texas Early Hunting Seasons Set För Dove, Teal, Kanada Gäss

Kanada Nord är mörkt, kallt och fientligt. Mycket få människor bor där. Det finns få vägar, myggsvärmar och ofta dåligt väder, så det är säkert skickskompetens, väderförhållandena är oskötliga. Var redo att bli förvånad över vad som bor där.

Deras väktare egenskaper brukar användas för att lägga till detta huvudmål. Ett ganska välkänt konto existerar av att de används för omkring 300 e.Kr. när romarna har blivit Canadas gåsrockar dirigeras via Gauls, därför tog de tillflykt på Capitoline Hill, platsen lätt att skydda på grund av höjden. Gallarna belejrade staden utan ekonomisk framgång. Sedan en natt, under mörkets täcke, skalade de backen till stadmurens botten. Lyckligtvis för romarna men för att de skulle kunna fästa de speciella gässen som hade placerats i burar inuti väggen för att varna romarna av bara typ av förekomst. Korsningen av din gäss väckte romarna som avstod Gauls och räddade.

Jordbrukare skulle välkomna snögåsjägare, eftersom de är kända för att torka ut hela fält av vinhvete. I Lehigh Valley ankommer snögäss traditionellt i slutet av december och visar redan landade i några lokala nischer. På lördag satt ett litet planflock tillsammans med några Kanada-gäss i en bransch bakom Magnolia s Vineyard-restaurang i South Whitehall Township. Det fanns dessutom observationer i Northampton County.

Det är inte ovanligt för en gåsjägare att ha 20,30 som 50 dussintalsdjur för att ordentligt skapa ett område för både snö gås eller jakt. För värdet mer än $ 100 till $ 150 ett dussin skulle en jägare binde upp hundratals dollar deras specifika decoys innan de någonsin steg foten att blomstra för att gå jakt. Vad är alternativa val att köpa billiga gåsdekor som faktiskt är av högsta kvalitet.

Det har varit 8 månader sedan vi förlorade Zack, och våra familjemedlemmar har lärt sig ett fantastiskt från önskvärt. Vi alla lurade på olika sätt. Jag grät för att syftet visade sig att bli en hel stund. Min man kände mig som ett svart moln hängde över husen. Mina söner skjuter inte tårar som jag såg, men jag fångade dem ojämnt genom skogen mycket mer en gång, och båda var villiga deltagare i de olika åkattraktionerna som vi tog intresse för i Zack. Genom det hela föreställer jag mig att jag lärde mig några mycket intressanta saker.

Dove följs av dina ankor och duckar, med anda utvecklar också en delad säsong som löper 15-22 oktober och igen från november. 15 till januari. 14. Den residenta gåsäsongen körs i augusti. 22-29, 11-11 november och december. 20-Feb. 25.

Leta efter flocken. Kanada-gäss flyger normalt i betydande grupper, även om ett avelspar kommer att delas upp. Under migrationen är faktiskt de större flockarna finns, kan ha ett stort antal fåglar. Var trött på jaktflockar, men det är säkert att andra porer och hudfåglar blandar hela din grupp, så vet du att du faktiskt råkar vara för att du ska skjuta inuti.

2011 års fallvattenfågljakt säsongsdatum har inte bestämts från Ohio Wildlife Council, som vanligen faller senare i oktober. Tidig flyttfågeljakt börjar den 1 september, inklusive duva och Kanada gås.