Abbeydore till Whitney på Wye

Abbeydore till Whitney på Wye

KAFFE, KAKA OCH CHAT St Andrews kyrka kommer att vara öppen för förfriskningar den 19 april, från 10:00 till 12:00. Kakor kommer att vara tillgängliga för att äta i kyrkan eller ta bort påsksöndagste.

19 april är presentdagen när monetära gåvor ges för att hålla kyrkan öppen. För att säkerställa att St Andrews kvarstår är 250 krävs per vecka.

RAMBLE OCH BARBECUE Det första av årets rambles och grillar börjar på Inkerman, hem för Stephen och Carol Williams den 19 april klockan 15.00. Kom fram till våren promenad runt Allensmore gångvägar och fira sedan påsk med en grill av lokala Detta kommer att bli den första möjligheten att testa 2013 Allensmore cider. Kommer 2013 att vara ett årgång? Alla kommer att bli välkomna att gå på promenad, förfriskningar eller båda.

Ytterligare detaljer kan erhållas från Stephen på 01981 570568.

EN NÄRHETSPLAN Efter det framgångsrika genomförandet och publiceringen av biskoperna Frome och Fromes Hill församlingsplanen är nästa projekt att skapa en grannskapsplan som ska fastställa generell planeringspolitik för utveckling och användning av mark i biskoparna Frome och Fromes Hill.

När planen är på plats måste planläggarna ta hänsyn till det med varje planeringsansökan som de hanterar och invånarna kommer att få mer att säga när de gör eller inte vill ha ytterligare utveckling att äga rum.

Om du är intresserad av placeringen av framtida bostäder i socken och särskilt om du vill delta i utarbetandet av en stadsplan, är du inbjuden till ett möte i bycentrumet kl. 19.30 på tisdag för att diskutera var du ska börja här.

CORRESPONDENT Martin Field, Old School House, Burley Gate, HR1 3QR. 01432 820074.

FLICKS IN THE STICKS Nästa film i de aktuella flickorna i pinnar säsongen visas i morgon (fredag) och kommer att innehålla Captain Phillips (12A), släppt 2013, körtid 128 minuter. Förfriskningar är tillgängliga under intervallet.

Inträde 4 (betala vid dörren).

Dörrar öppnas klockan 19:00 för kl. 19.30. Eventuella förslag till framtida filmer är alltid välkomna.

Kontakta Chris James på 01568 797451.

KNIT I Bodenham Rumänien stödgrupp kommer att hålla en stickning nästa torsdag den 17 april, från 14:00 till 16:00 vid 14 Brockington Road. Besökare är alltid välkomna. Hjälp är alltid tillgänglig.

Det finns ingen kostnad för vad som helst och ull kan tillhandahållas om det behövs.

Donationer av extra tejp eller stickningull är alltid mycket välkomna. Ordförande Pat Horrigan 01568 797044.

ABERHONDDU MALE VOICE CHOIR Det blir en konsert av Aberhonddu Male Voice Choir i St Michael och All Angels Church i Bodenham den 10 maj, från och med 19:00. Biljetter finns nu, åtta vardera, från Liz Davies på 01568 797628, Thelma Butcher på 797557, Veronica Howell på 797839 eller från postkontoret i Bodenham. Vin och nibbles kommer att finnas tillgängliga vid intervallet. Barn antagna gratis.

CORRESPONDENT Martin Field, Old School House, Burley Gate, Hereford, HR1 3QR.

APRIL DRAW RESULTAT Vännerna till St Andrew 100 Club Draw tog plats i Red Lion Inn den 3 april. Det var värd av Ralph och Jean Dubberley. Första pris 50 vunnet av Adrian Gale biljett 14, andra pris 25 Laura och Peter Matthews 91, tredje pris 15 Thomas Harberd 113.

Vinnaren av In It To Win It-priset 10 Chris Staley.

Grattis till alla vinnare och tack till alla för deras stöd och göra detta till en så livlig kväll.

Majteckningen kommer att hållas klockan 8.00 den 1 maj i Red Lion Inn.

Kontakta Jen Maddison på 01981 500048 för mer information och mer information om klubben.

APRILKAFFE, KAKA OCH MARKNAD Det kommer att bli en kaffemorgon i Bredwardines byhall imorgon, från 10:00 till middagstid. Det här är en chans att träffa gamla och nya vänner över kaffe och kakor. Inkluderat på marknaden är bås som säljer färska grönsaker, hembakade kakor, sylt och chutneys och regelbundna besök från Noggins en lokal fläskslaktare.

Längs detta finns bås som säljer konst och hantverk, musik och filmer, stickade kläder och smycken skapade av lokala konstnärer. Ta med något att sälja; det kostar bara 1 att hyra ett bord för marknaden och alla är välkomna. Kontakta Philip Bauer på 01981 500398 med förfrågningar eller frågor.

Åldrar Storbritannien på marknaden Ålder UK är där för att hjälpa till med de utmaningar vi möter i senare liv, och deras representanter kommer att vara på Bredwardine marknaden denna månad för att erbjuda råd om förmåner, betala räkningar, vård av äldre och hålla sig frisk och frisk. Deras besök är sponsrat av Jarvis Eleemosynary Charity. Kontakta Philip Bauer på 01981 500398 för mer information.

BEDE OCH AINE S PARTY FOR ACORNS HOSPICE ÄR VINTAGE Gå med på roligt på Bede och Aines tefest på lördag vid Bredwardine torg, från 2 till 4 pm.

Detta kommer att bli en eftermiddag med nostalgisk familjen roligt, med hjälp av Acorns, den lokala barnens Hospice.

Det kommer att finnas te och kakor, ett popup museum med intressanta curiosa, Tin Hills söta butik, tomten, hantverk och musik från den fantastiska Mr Travill s gramaphone wind ups och Mrs Pepperpot, den lyckliga höna. Klä upp (eller ner) i vilken vintage stil du vill ha och transporteras tillbaka till din barndom.

Aaron Sandilands

Aaron Sandilands

Säsong efter säsong

En punkterad lunga i runda 3 såg Sandilands tillbringar huvuddelen av 2016 på sidan. Tilldelades Best Clubman i slutet av säsongen för sitt enastående på fältbidrag.

Ett annat utmärkt år för Sandilands. Olyckligtvis förbises det hela australiensiska laget men fortsatte med att vinna klubben Doig Medal. Dominerat rucket, satte nya rekord för hit outs och gav regelbundet första gången till Freo mittfältare.

Det var ett utmärkt år för Sandilands som såg honom hedrad med en fjärde All Australian jumper. Han missade bara ett spel och lett ledde ligan till hitouts och hitouts till fördel.

Sandilands återvände från skada under andra halvan av säsongen och arbetade sig i form. Sprängd i form i finalserien, inklusive en monstering av Geelong och en strålande rackdisplay i Grand Final.

Mästaren ruckman började 2012 i typiskt dominant mode med en bra prestanda för att hjälpa Freo att slå av Geelong i runda 1.

En annan tå skada, upprätthålls i runda 11, höll honom ut till 21 om han gjorde en oväntad avkastning efter en varm upp skada på Jon Griffin.

Sandilands steg upp och levererade en 33 hitout, 18 deponeringsansträngningar mot form Richmond Richmond Ivan Maric.

De tre gången alla australiensiska var högsta i rucken från den tiden, som Freo seglade in i finalen. Han i genomsnitt 37,7 hitouts, varav 7,9 var till fördel.

Inklusive spelare som hade spelat minst fem matcher under 2012 ledde Sandilands klubben per spel i clearances (4.3), hård boll får (5.2), omtvistade poäng (1.8) och var andra i omtvistade ägodelar (10.5).

Charity partner ambassadör: Starlight Children Foundation och Constable Care

I sitt bästa är Sandilands lika dominerande som någon spelare i tävlingen. Tyvärr använde ruckmästaren avsevärd tid på sidolinjen 2011 på grund av en tåskada och kunde bara klara sig att göra 13 framträdanden. Han ledde fortfarande klubben för totalt hitouts (432) och placerade topp fyra i omtvistade ägodelar (147), omtvistade poäng (36), clearances (62), hårdbolls (64) och Dream Team-genomsnittet (95). Samtidigt som en spelare av hans karaktär saknade lagets chanser att vinna, Sandilands frånvaro gav Jon Griffin och Zac Clarke chansen att lysa, vilket innebär att tre år kommer hela australien att gå in i 2012 med en utmärkt back-up brigad, något han har inte haft länge.

2009 Doig Medalist hade en annan magnifik säsong som heter All Australian för det tredje raka året. Sandilands dominans vid stoppet var djupgående, vilket regelbundet gav Fremantles mittfältare första användningen av bollen. Han uppskattade en svindlande 35 träffar per spel, med nästan 10 fördelar. I omgång 13 ackumulerade han en AFL säsong hög 49 hitouts mot Calton. Sandilands har i genomsnitt också 16 ägodelar och sparkat 13 mål. Han var Fremantles högsta rösträttare på Brownlow Medal Night, och valde 20 röster för att locka bort sin strålande säsong.

AAA-erbjudande Tipsy Tow service denna semester

AAA-erbjudande Tipsy Tow service denna semester

AAA Oklahoma erbjuder gratis Tipsy Tow rider till dem som har överindulvet vid St. Patrick’s Day-sammankomster och uppmanar alla festgäster och värdar att ha en plan att undvika nedsatt körning.

Sedan semestern faller på en helg också fylld med marsgans basketspel spelar AAA en ökad efterfrågan på tjänsten.

‘Om alkohol är en del av St. Patrick’s Day-festivalen, se till att du anger en nykter förare, ring en taxi, kör dela service eller ring AAAs Tipsy Tow’, säger AAA Oklahoma-ordförandenLeslie Gamble. ‘Får inte bakom ratten om du har druckit och låt inte andra.’

Kraschar med alkohol och narkotikabruk stiger på St Patrick’s Day. I 2016 var 261 förare involverade i sådana krascher i staten, enligt de senaste uppgifterna från Oklahoma Highway Safety Office. Ökningen var mer än dubbelt året innan .

Enligt National Highway Traffic Safety Office, under 2016 St. Patrick’s Day semesterperioden involverade 39 procent av alla dödsolyckor i motorfordon drunknade förare.

ArticlesPolice gör arrestera; 12 år gammal säger hot som inte är avsedda att utföras. OSBI-agenter arresterar major county sheriffMajor County sheriff belastad med 4 misdemeanor brott som involverar dotterns pojkvän UPPDATERAD: EPD säger hot mot Enid skolor ‘inte genomförbar’ ENDUI checkpoint, patruller planerade fredag ​​i EnidCOLUMN: John Turney var en Hall of Fame farfar Mannen anklagad för spanking son, torkar smutsig blöja i pojkens ansikteEPS Board passerar upplösningen kräver att läraren betalar raisesOSBI undersöker Woodward County Fängelse dödMan laddad med andra graders våldtäkt

AAA varnar parkeringsplatsens körsäkerhet

AAA varnar parkeringsplatsens körsäkerhet

KUSA Black Friday sparkar ut semestershoppingperioden och shoppare har sina olika filosofier för att göra det hela dagen.

och ut, sa shopparen Wendy Kent. verkligen en stor Black Friday / Cyber ​​Monday shopper. Bara bestämt mig för att komma in idag och se om det fanns något jag inte kunde leva utan.

Ändå sparkar Black Friday även vid årstiden när parkeringsplatser ser en ökning av antalet olyckor. AAA är varningsledare och fotgängare att vara uppmärksamma eftersom de går igenom massor och garageverk under högsäsong.

många gånger blir folk upphetsad över sin svarta fredagshopping och glömmer att vara säkra på mycket trånga parkeringsplatser, säger AAA Colorado talesman Wave Dreher. Bilolyckor är mycket höga den dagen. är något det nationella säkerhetsrådet varnar också om. Deras 2016 undersökning av tusentals förare över hela landet visade att två tredjedelar av dem 66 procent tog emot att prata i en mobiltelefon medan de körde på en parkeringsplats. Mer än hälften av de undersökta 56 procenten tog också emot texting medan de körde på en parkeringsplats. I genomsnitt över hela landet skadas 60 000 personer och 500 dör varje år i parkeringsolyckor.

mycket bekymrad över det, så jag kör väldigt långsamt och mycket försiktig, sa Claybaugh, som shoppade på Colorado Mills i Lakewood.

Colorado Mills sade att dess säkerhetsteam inte bara rutinmässiga patruller i sina parkeringsplatser och garage, men erbjuder även köparna möjlighet att begära en säkerhets eskort till sina fordon.

AAA sa att bo är säker på att även förare och fotgängare ska se till att de uppmärksammar var de går till och med på parkeringsplatser, där folk tenderar att köra lite långsammare.

ta lite tid att titta runt innan du går tillbaka. Det kan finnas en annan bil och väntar på att få din parkeringsplats som på din blinda plats sa Dreher. Det kan också vara ett barn som är upphetsad att se Santa Claus, det är i din blinda plats. Så, kontrollera dina speglar, gör det över axelkontrollen, var bara försiktig.

AAA föreslår att när det är möjligt försöka dra igenom till nästa utrymme framför dig, så du behöver inte backa ut ur en plats. Använd också dina strålkastare, även under dagen och särskilt i parkeringsgarage. De lägger till alla ska alltid vara vakta när de går igenom en parkeringsplats så sätt bort smarttelefonen.

AAA prognoser en minskning av julen semester resor

AAA prognoser en minskning av julen semester resor

‘Men de som reser denna högsäsong kommer att kunna dra nytta av sjunkande hotellpriser och bränslepriser som är nästan hälften av vad de var för ett år sedan.’

Mer än 52,4 miljoner amerikaner (82 procent av alla resenärer) avser att resa med bil, en minskning med 1,2 procent från de 53 miljoner personer som körde förra året.

Bilister över hela landet kan i genomsnitt förvänta sig att se bensinpriserna ungefär $ 1,32 per gallon under förra året och 42 cent mindre än för en månad sedan. Dagens landsomfattande genomsnitt står på $ 1,667 per gallon för självbetjäning regelbunden bensin.

AAA rapporterar en gallon av självbetjäning regelbundet i Oklahoma är i genomsnitt 1,585 dollar idag, 1,22 dollar mindre än ett år sedan och 27 cent under det som har beräknats för en månad sedan.

Landsomfattande beräknas cirka 8,1 miljoner (13 procent av semesterresenärer) resa med flygplan under den kommande semesterperioden, en minskning med 8,5 procent från de 8,9 miljoner resenärer som flög förra året. Resenärer bör dock förvänta sig olika trender i flygbiljetter beroende på veckans resa.

För amerikaner som reser under veckan i julen ligger priserna på AAA Three Diamond-rankade hotell i genomsnitt tre procent jämfört med förra året. I genomsnitt betalar resenärer som lejer ett fordon under julens vecka två procent för mer än ett år sedan. Flygpassagerare kan dock förvänta sig en viss lättnad i flygbiljetter den här julen med priser nio procent mindre än förra året.

De som planerar att resa veckan av nyår s kommer se betydande nedgångar i hotellpriser på AAA Three Diamond-hotell 16 procent under år sedan. Biluthyrningspriserna är åtta procent högre än förra året för samma period. Och amerikaner som flyger den veckan betalar i genomsnitt tre procent mer för flygbiljetter jämfört med nyår s, 2007.

AAA rekommenderar flygpassagerare att kolla med sina flygbolag eller resebyrå om extra avgifter innan de bokar en resa. De flesta flygbolag fortsätter att ta ut avgifter för incheckat bagage och andra tidigare kostnadsfria tjänster som drycker och snacks.

Biluthyrningspriserna varierar mycket från plats till plats. vissa städer i AAA: s LTI visar signifikanta ökningar jämfört med förra året medan andra visar betydande minskningar. Flygplatserna. Priserna inkluderar inte moms, försäkring och andra diverse avgifter.

För hjälpplanering och budgetering för din bilresa, använd AAA: s gratis onlineverktyg på. Klicka på News Safety, Bränslenyhetsverktyg, för att få tillgång till AAA: s bränslekostnadsberäkare, den dagliga AAA-bränslemätarens rapport av genomsnittligt tillstånd per stat och stad för bensinpriser, AAA: s bränsleprissättare, samt råd om sätt att spara vid pumpen.

Forskning för julferieprognoser är härledd från Travel Industry Association (TIA) Holiday Travel Forecast Model. Modellen utvecklades baserat på konsumenternas resonemang och TIA: s kvartalsvisa reseprognosdata. Resansintentionsdata samlas in genom en online-undersökning av nästan 2300 vuxna rikstäckande, kompletterad med ytterligare 5 000 amerikaner som undersökts från de 10 översta staterna i USA.

Historisk rese och andra ekonomiska data som BNP, disponibel inkomst, sysselsättning och resekostnader (inklusive bränslepriser) ingår också i modellen. Analys av data och prognoserna produceras av Travel Industry Association, som bedriver särskild forskning för AAA.

AAA förutspår rekord

AAA förutspår rekord

CHARLOTTE En rekordbrytande 1.250.000 nordkarolinaer, och mer än 630.000 sydkarolinaer, förväntas resa 50 miles eller mer hemifrån under den 4 juli utflyktshelgen, enligt American Automobile Association (AAA). Den ideella resan och auto serviceföretaget förväntar sig att 2017 ska markeras som den mest restade självständighetsdagen helgdag hela tiden. AAA definierar självständighetsdagen semesterperioden som fredag ​​30 juni till tisdag 4 juli. Bekräftelse har lett till mer konsumtionsutgifter, och många karolinier väljer att fördela sina extra pengar på resor denna självständighetsdag helg, VD och koncernchef för AAA Carolinas Dave Parsons sa. historiskt antal resenärer lägger till vad som redan bildar sig för att vara en upptagen sommarsäsong. till uppgången i sommarresor är nedgången i bränslepriserna. Gasbuddy, ledare i crowdsourced information för att hjälpa förare att hitta de bästa gaspriserna, rapporterade nyligen att det nationella genomsnittet för en gallon bensin sjönk under årets nivå i juni. Droppen markerade första gången på över 200 dagar så att det nuvarande gaspriset var lägre än för ett år sedan. Priserna trender nedåt mot de lägsta sommargaspriserna sedan 2005, då landsmedlet var 2,1 dollar per gallon. I början av året skulle jag satsa mot dig om du har sagt gaspriserna i sommar kan vara lägre än förra året, Patrick DeHaan, GasBuddy senior petroleum analytiker, sade. skifferproduktionen har verkligen förvånat. Med tyngre trafik uppstår bekymmer om trafiksäkerhet också. Förra självständighetsdagen, North Carolina såg 13 trafikolyckor, varav 4 var alkoholrelaterade. I South Carolina fanns det 17 trafikolyckor, varav 5 var alkoholrelaterade eller drogrelaterade. Som en vänlig påminnelse utfärdade North Carolina Highway Patrol ett uttalande som rådde bilister att vara försiktig när de njöt av den fjärde julihelgen. Bilister som saktar ner och reser med angivna hastigheter ökar inte bara chansen att komma till deras destination säkert, utan kommer också att spara bränsle. Snabbhet är den främsta orsaken till trafikkollisioner och dödsfall i staten. Troopers planerar att använda hastighetstidsanordningar för att hjälpa till med att genomdriva hastighetslagarna när de slår ner på hastigheter under semestern. Highway Patrol har planerat en ökad närvaro av trupper på interstaterna, stora fyra banor och landsbygdens banade vägar över hela staten för att rymma tyngre semesterresor. En förutsägd rekordbrytande mängd resor förväntad under den kommande 4 juli semesteret, motorvägen Patrol frågar alla att köra försiktigt och lyda alla trafiklagar, sade Highway Grey Patrol Commander Bill Gray. Ökad volym innebär ökade risker, vilket tyvärr kan leda till trafikolyckor och skador. Vänligen kör säkert och komma levande. Självständighetsdagen rese prognos

AAA förutser högsta Thanksgiving-resan sedan 2005

AAA förutser högsta Thanksgiving-resan sedan 2005

Vädret utanför är inte skrämmande, gaspriserna förblir något rättvisa, 50,9 miljoner människor har platser att gå, så trafiken kommer att flöda, trafiken kommer att flöda, trafiken kommer att flöda.

Det är vad förutspårare förväntar sig när den fyra dagars Thanksgiving-helgdagen kränker sig idag.

‘Vi’ förväntar oss en riktigt stor tilldelning ‘, säger Clay Ingram, talesman för AAA Alabama.’ Antalet är 50,9 miljoner människor som reser ett avstånd på 50 miles eller mer rikstäckande. ‘

Ingram sa att det uppgår till 1,6 miljoner mer än förra året.

‘Det är den högsta Thanksgiving resevolymen sedan 2005,’ sa han.

Ingram sa att det här också är en stor shoppinghelg. Lägg till det där resandet för fotbollsspel, inklusive järnskålen i Auburn, och det finns mycket trafik på vägen den här helgen.

Ingram sade att gaspriserna var i genomsnitt 2,24 dollar per onsdag. Det är högre än förra årets genomsnitt på $ 1,95, sa han och citerade orkanen Harvey som huvudrolle.

‘Staten genomsnittet var $ 2,09 och i en nedåtriktad trend mot slutet av sommaren, och sedan orkanen Harvey rullade in och statsmedlet gick till $ 2,53 på en mycket kort tid,’ sa Ingram. ‘Det är fortfarande 29 cent lägre än det var strax efter att Harvey slog.

Patrick DeHaan, chef för petroleumsanalys vid GasBuddy, sa att medeltalet är 2,53 dollar per gallon.

‘Förare bör vara noga med priserna för att undvika överbetalning,’ sade DeHaan.

Väderförhållandena kommer inte att medföra problem för resenärer. Prognosen för idag kräver soliga skidor med en hög på mitten av 50-talet, enligt National Weather Service-kontoret i Huntsville. I kväll kommer det att vara klart med en låg nära 31.

Klart himmel fortsätter under hela helgen med fredag ​​och lördag att se höjder nå in på 60-talet båda dagarna. Söndagens höga kommer att ligga i de övre 50-talet, enligt prognosen.

‘Wynonna Earp’ -stjärnan Tim Rozon resurrects Doc Holliday Innehåller intervju

‘Wynonna Earp’ -stjärnan Tim Rozon resurrects Doc Holliday Innehåller intervju

på CHCH i Kanada.

‘När jag först såg den gamla bilden av honom tänkte jag,’ Det är en riktig stor mustasch, ‘minns han.’ Det tog mig ungefär fyra och en halv månader att växa. ‘

Rozon är nära galen när han ringer från WonderCon i Los Angeles. Ett par dagar tidigare behandlades Wynonna Earp casten till en rundtur i IDW Publishing, som utfärdar de Beau Smith-serier som serien bygger på, och han suger fortfarande från spänningen. ‘Jag har varit en komisk fan sedan Jag ‘mamma barn’, han gusar. ‘Jag har en serietidning hemma. Jag har väntat på det här för alltid. Även när vi åkte till San Diego och turnerade IDW-kontoren tog jag bilder av IDW-tecknet, och alla tycker om ‘Vad gör du?’ Och jag gillar, ‘Du förstår inte, vi är på IDW! ‘ Du vet, vi träffade Kevin Eastman, och jag freaked out, och Jim Lee kom och träffade oss. Jag menar, det här är de människor jag freaked ut för. ‘

I själva verket har Rozon blivit freaking sedan han först upptäckte att Doc Holliday var upptagen i Wynonna. ‘Det är bara en av de delar som jag måste ha,’ säger han. ‘Jag visste att jag kunde spela den. Det var den som hade väntat på mig. ‘

Inte den som landade sin drömroll kom inte med tryck. ‘Jag panikade,’ skrattar han. ‘Jag menar när jag fick rollen, så upprörd som jag var, panikade jag för att det är Doc Holliday, vet du? ‘S teckenfolk älskar och de vill inte att du ska krossa den.’

I filmer har Holliday spelats av alla från Kirk Douglas till Dennis Hopper till Val Kilmer, och Rozon var noga med att inte falla i efterlikning när han tog med ikonen till lilla skärmen. ‘Jag’ hade sett många av dessa föreställningar och älskade dem, förklarar han. ‘Jag gjorde en punkt att inte gå tillbaka för att jag ville göra min egen version av Doc.’

När det gäller hans version av Holliday säger han: ‘Jag försökte göra det lite finare än jag tror att han har gjort tidigare.’

Holliday skär en mystisk figur tidigt i serien. Crawling upp från botten av en brunn till den moderna staden Purgatory, Wyatt Earps tidigare sidekick verkar inte omedelbart intressera sig för att hjälpa Epsons stora barnbarn, Wynonna (Melanie Scrofano), jaga ner böljande demoner som har varit återupplivas av en familjen förbannelse.

‘Människor frågar alltid,’ Jo, det är han bra eller är han dålig? ‘Rozon säger.’ De tycker om, ‘Är han en skurk?’ Men jag kommer att berätta för dig, i min erfarenhet av att spela skurkar, när jag spela en skurk, jag tror inte att de saker jag gör är dåliga. Jag tror att de saker jag gör är bra. Det är sättet du uppfattar dem så illa, vet du vad jag menar? Jag tycker att Doc bor i ett grått område där han har sitt uppdrag under hela denna show. ‘

Wynonna Earp sköt i Calgary och han säger att uppsättningen var avslappnad och glad. ‘Eveybody var super närvarande, vi lyckades verkligen med den här gjutningen. Alla var superkaffade och alla tror på projektet, så det var bara kul. Och Calgary, det är vackert.’

När det gäller Doc Hollidays stora stav, rakade han bort det direkt efter att produktionen var omslagen. Men inte utan ånger. ‘Allvarligt, jag hade mustaschavdrag,’ skrattar han. ‘Det är en sak. Folk vet inte att det existerar, men det gör. Så fort jag trodde att jag ville ha det av, när det var borta, gjorde jag inte det.

Mustaschen kan vara borta, men Rozon har fortfarande ansiktshår för att hålla honom. I två år har han spelat helt skäggig Mutt Schitt på Schitt’s Creek, och showen som följde nio kanadensiska Screen Awards i mars börjar snart filma sin tredje säsong. Han är coy om Mutts framtid på showen men medger att hans ansikte är lite av en giveaway.

‘Jag får inte skämma bort, men det kommer jag att säga’, säger han, pausar dramatiskt. ‘Jag är just nu ett skägg. Hur är det?’

Rozon, som också är känd för roller på Instant Star och Lost Girl, säger att Schitt’s Creek har varit en utmaning för att han inte har gjort mycket komedi under sin karriär, men att vara runt showens megawattgjutning har varit ödmjuk och inspirerande. ‘Jag har varit så välsignad att vara en del av det, för jag menar att de är bara legender. Du vet, Eugene [Levy] och Catherine [O ‘Hara] och Chris [Elliott], de är så fantastiska och de är så roliga och de gör hela processen så lätt. Men det finns en vetenskap för att komedi som Jag förstår aldrig riktigt, och jag tror att de ‘är bara födda med det, och det är fantastiskt att titta på.’

Han säger att showens yngre gjutning är lika imponerande. De flesta av mina saker var med Annie Murphy och hon är så bra, hon är så bra. Hon spelar en karaktär, att om du läser henne på papper, skulle de flesta tro att de inte skulle tycka om, men du blir kär i henne, och det är bara ett testamente för henne, vet du? Och vad de flesta borde veta men kanske inte vet är att showen är Daniel Levy. Jag menar att han inte bara stirrar på den, men han skriver, producerar han. Utan Dan Levy finns det ingen Schitt s Creek. ‘

Nästa upp till Rozon deltar premiären på sin nya film Unearthing på Arizona Film Festival den 20 april och i hans stillestånd kan han hittas hjälpa till på Garde Manger och Le Bremner, de två restaurangerna han äger i Montreal. ‘Jag älskar dem lika mycket som jag älskar att agera,’ säger han. ‘För att vara ärlig, du’ vet aldrig att jag var en ägare någonsin. Om någon någonsin skulle se mig där, har jag förmodligen en förkläde. ‘

Och om restaurangmästare råkar se att Rozon sportar en mustasch och ett leende, vet de att Wynonna Earp har förnyats för säsong 2 och Doc Holliday kommer att stiga igen.

‘Vår bästa natt någonsin var under freebie semester i Berlusconi s sardiska villa’

‘Vår bästa natt någonsin var under freebie semester i Berlusconi s sardiska villa’

Cherie sa också att hon ser lite av sin man, som nu är en ambassadör för fred i Mellanöstern.

Hon sa: ‘Vi ser verkligen mycket mindre av varandra. När du är premiärminister har du ett dygnet runt jobb sju dagar i veckan, så du kan inte lämna landet länge.

‘Han kom tillbaka till Leos första heliga nattvardsgång och nu är han tillbaka i Mellanöstern och nästa vecka kommer vi att vara i Yale tillsammans när vår son Euan examinerar.’

Cherie avslöjade också hur hon fick en grill av prins Philip efter ett besök i den kungliga familjens skotska hemvist på Balmoral.

‘Första gången vi åkte dit såg prins Philip hur intresserad jag var i grillen och han gav oss mycket vänligt. Jag kan inte vänta med att använda den i vårt hemland.’

Mest sedda Nyhetsvideoer Shocking video visar Danry Vasquez slår sin flickvän Hillary Clinton glider två gånger medan han går nerför trappor i Indien En kort historia: Stephen Hawking genom åren har en vecka att lämna Storbritannien kommer att utvisa 23 ryska diplomater Världsberömda vetenskapsman Stephen Hawking dör på ålder av 76 Övervakningsvideo visar borgmäklare omedelbart döda klient Ryska utrikesdepartementet reagerar på maj-timmars ultimatum Stephen Hawking talar om en kort historia av tid i 1992 Moment government heckle Corbyn svar på maj uttalande Moment Maria Lebedeva är upptagen i skrämmande bilolycka Moment två kvinnor arresterade efter drunken kamp på manlig stripper show Senaste ögonblick ombord på helikoptern innan den kraschade

Chockerande video framträder av tidigare Houston Astros utsikter. Putin studsar på scenen i rally för att fira annexation. FOTO EXCLUSIVE: Vanessa Trump går ut för första gången. Auschwitz-tjejens rädsla i färg: Haunting images of. Kvinna, 29, med smittsam sjukdom som utlöste allmänheten. Föräldrar belastade med misshandel ‘berättade för sina tre. Arbetande parlamentsmedlemmar runda på Corbyn efter att han säger att han inte gör det. Från en fräck skolpojke som poserar bredvid sina systrar, till. Tesco leveransförare som blev GUL efter att ha fångats. I djupet av Japans ‘självmordskog’: Haunting. Ford återkallar nästan 1,4 miljoner bilar eftersom styrningen. ‘Från PE-lärare till TV-legenden’: Bullseye-värd Jim Bowen. Ungdomlig mamma, 50, flaunts sin supertonade kropp in40C. ‘Jag fortsatte bara med att säga förlåt varför hade jag en hemfödelse?’. Stepmother som grät krokodiltårar bekänner att döda. Våren tillbaka till WINTER! Snövarning för London och The. Revealed: Brittisk före detta man till ryska hemlig agent. Jamie Carragher kommer INTE att debiteras över spottning. MEST LÄS NYHETER Föregående.

‘Vital’ Helen Douglas House förtjänar hjälp från offentliga handväskor

‘Vital’ Helen Douglas House förtjänar hjälp från offentliga handväskor

Det avslöjar också två mer av sin välgörenhet butiker är i samtal att stänga: Aylesbury High Street och Aylesbury möbelaffär, samt Aylesbury lager.

Kontantbandet Helen Douglas House kostar 5,2 miljoner kronor per år att löpa och det förutsäger att det kommer att få ett underskott på 2,5 miljoner i slutet av mars.

CCGs donerar inte finansiering till välgörenhetsorganisationer eller andra vårdgivare.

Men vårdgivare kan bjuda på kontrakt med CCG, vilket innebär att CCG kommer att köpa sina tjänster för att erbjuda patienter inom sitt område.

Hazel Bedford, välgörenhetsdirektören för insamling och marknadsföring, sa: ‘Vi har blivit överväldigade av stödet, och folk kräver finansiering från organisationer som OCCG. Vi är mycket tacksamma för donationerna.

‘Tyvärr kan beslutet att stänga Douglas House inte omvandlas på kort sikt utan det åtagna stödet till stor, hållbar inkomst år för år.’

Diane Hedges, Chief Operating Officer hos OCCG, sa: ‘Vi är medvetna om det finansiella trycket som alla vårdgivare är under och är ledsna att höra att Helen Douglas House måste byta tjänst.

‘CCG kommer att arbeta för att se till att patienten vårdas från Oxfordshire fortsätter att få någon viktig sjukvård som för närvarande tillhandahålls av välgörenheten.’

Hon noterade att CCG utför provision från andra palliativa vårdgivare, inklusive Barnardo, Oxford Health NHS Foundation Trust, Sobell House Hospice i Headington, Sue Ryder i Nettlebed och Katharine House Hospice nära Banbury.

Hon tillade: ‘CCG behåller alla dessa palliativa vårdtjänster som krävs och Helen Douglas House kan bjuda på kontrakt.’

Oxford East MP Anneliese Dodds sade att förändringar på hospice var ‘ledsna och oroande’, och hon skulle skriva till OCCG för att lita på sitt stöd.

Lizzie Pickering, som bor i Lyneham nära Burford, arbetade på hospice som fundraiser i 12 år efter att ha byggt en nära personlig relation till vården.

Hennes sexåriga son Harry dog ​​på Helen House år 2000 efter att ha tagit hand om ryggmärgsatrofi och hon sa att hospice s stöd var en ‘livslängd’ för sin familj.

Hon sa att hon var chockad över att stänga Douglas House och tillade: ‘Jag vet inte vad jag skulle ha gjort om den vården hade tagits bort från mig [när Harry var hos Helen House].

‘Det är en livlinje. Att ta bort det är bara katastrofalt. ‘

Filmproducenten, som lämnade hospice 2014, hjälpte till att hitta sitt insamlingslag.

Hon sa att sjukdom inte bara påverkar patienter, utan ett ‘helt nätverk av familj och vänner’.

Naheed Majeed tillade: ‘Det här är verkligen tråkiga nyheter. Efter att ha sett dem i första hand, är Helen Douglas House en fantastisk välgörenhet som ger vitala tjänster till vårt samhälle.’