Majdagen i Bangladesh

Majdagen i Bangladesh

På en dag som maj dag tänker vi på 1911 Triangle Shirtwaist Factory-elden, som dödade 146 plaggarbetare i New York City. Vi tänker på alla ögonblick i amerikansk historia när människor har kämpat för grundläggande autonomi värdighet, solidaritet och skydd för sig själva i de platser där de arbetar. Nu ska du titta på Bangladeshs landsbygd på 150 miljoner människor. Och förra veckan drabbades landet av den enda dödliga händelsen i klädindustrins historia. Gå Ner ett Kilo I Veckan Går Man Ner I Vikt Men jag trodde också Viktminskning Tabletter att det här var en av de historierna du läser om, du känner dig hemsk, och du fortsätter din dag. Det är frestande att tro att det här är precis som världen är. Att denna typ av tragedi händer i det här landet. Under tiden förblir de fruktansvärda detaljerna kring Rana Plaza-kollapset trickling out.The New York Times rapporterar om vad som hände dagen innan byggnaden kollapsade: ‘Arbetare på tredje våningen stitching kläder när de blev skrynkliga av ett ljud som lät som en explosion. Sprickor hade dykt upp i byggnaden. ‘En ingenjör kom för att bedöma byggnaden. Han undersökte tre stödpelare och slog fast att byggnaden behövde stängas omedelbart. Idag tog tusentals Bangladeshis på gatorna i huvudstaden Dhaka krav på bättre säkerhetsstandarder för sina grannar, sina bröder, sina systrar, för sig själva. Det är den mest grundläggande efterfrågan, men det händer inte bara av magi. Det händer genom kamp.

Maj den fjärde vara med dig

Maj den fjärde vara med dig

Laymen, laywomen och laywookies: Idag är 4 maj Star Gå Ner I Vikt Snabbt Piller Wars Day, som observerats av rabbiga fans. Den här dagen, som har fått dragkraft under de senaste åren, är snäll som sci fi-versionen av Halloween.

CUs programråd firar den oofficiella semestern i UMC: s Glenn Miller Ballroom på 7 med en speciell filmskärm av ‘Star Wars: The Force Awakens’.

Så slapp på din bästa Jedi eller Jar Jar Binks (du vågar inte) och ta en paus från att studera för att delta i en fest som kommer att innehålla en fotoboks, en kostymtävling, priser, spel och mer. Det är gratis och öppet till allmänheten.

Nu raka din hund, Duct tejpa det lösa håret till din person och börja flailing runt campus, skrikande som en wookie. i dag.

Händelsen är egentligen tänkt att hype DAMs kommande ‘Star Wars’ och ‘Power of Costume’ -utställningen som är inställd för hösten och sammanfaller med att enskilda biljetter officiellt säljs samtidigt.

Fläktar av filmen som kanske kommer att hänga i Jedi kostymer av en slump på en onsdagmorgon (du vet vem du är) kan dyka upp på Gå Ner I Vikt Snabbt museets gård för en chans att vinna ‘ut ur världspremierna’. första 200 som kommer fram i filmmusikkostymer kommer att få en ‘utställningsemiddaggåva’. Alla är inbjudna till den timmars långa öppningsevenemanget för att lyssna på ‘Star Wars’ -musiken, ta bilder tagna med ‘Star Wars’ -tecknen och köpa biljetter till turnén ‘Star Wars’ -utställningen, som kommer till Denver den 13 november efter stopp i Seattle och New York.

Vi förbehåller oss rätten att ta bort eventuella kommentarer som bryter mot våra grundregler, är spammy, NSFW, ärekränkande, oförskämd, hänsynslös till samhället etc.

Vi förväntar oss att alla ska respektera andra kommenterare. Det är bra att ha meningsskiljaktigheter, men det finns ingen anledning att agera som en ryck.

Använd dina egna ord (kopiera Gå Ner I Vikt På En Vecka och klistra inte från någon annanstans), var ärlig och låtsas inte vara någon (eller något) du är inte.

Vårt kommenterande avsnitt är självpolicy, så om du ser en kommentar som bryter mot våra grundregler, flagga den (musen längst till höger om kommentarens namn tills du ser flaggssymbolen och klicka på den), då ska vi granska Det.

Maj 2016 Nyhetsarkiv

Maj 2016 Nyhetsarkiv

Den årliga stora grannskapskampanjen sparkar ut denna månad. Invånarna uppmanas att fira sina stadsdelar och de människor som bor där genom att delta i samhällsaktiviteter.

Upptäck en ny sida av Red Deer genom en Jane Walk

3 maj 2016 09:12

Snör upp dina vandringsskor och utforska Red Deer diverse kvarter genom att gå med på en Jane Walk i helgen. Dessa promenader är värd lokala Red Deerians som har ett unikt perspektiv på vår stad och dess karaktär.

City beredd att stödja våra grannar i Fort McMurray

3 maj 2016 08:58

City of Red Deer mobiliseras och är redo att ge något stöd som behövs för staden Fort McMurray eftersom de kämpar bränder som brinner i och runt staden ikväll.

Främja Diverse Gemenskapskonferens 12 maj 13

5 maj 2016 1:37

Att bryta ner stereotyper, utforska genusidentitet och Går Man Ner I Vikt välkomna nykomlingar Viktminskning Tabletter är bara några av ämnena på agendan i City of Red Deer Fostering Diverse Communities Conference nästa torsdag och fredag ​​den 12 och 13 maj.

Red Deer stöder evakuenterna Gå Ner I Vikt På En Vecka från Fort McMurray-elden

5 maj 2016 14:33

Från och med idag kommer Red Deer Transit-biljettpriser och inträde till stadens rekreationscentraler att vara gratis för Fort McMurray och området evakuer. Lions Campground erbjuder också gratis camping för dem som måste evakuera sina hem till följd av bränder.

Inget brandförbud i Red Deer för nu

6 maj 2016 11:46

Alberts regering utfärdade ett brittiskt brandförbud i går, men det gäller inte städer och städer, däribland Red Deer.

Blågräs Sod Farm Central Spray and Play öppning imorgon

6 maj 2016 14:30

Gör dig redo att göra stänk i morgon, lördag den 7 maj, när Blue Grass Sod Farm Central Spray and Play öppnar, vilket tillåter vädret.

Uppdatering om vildvatten evakuer i Red Deer

8 maj 2016 19:36

Staden Red Deer fortsätter att stödja evakuer som fördrivits av vildmarken i Fort McMurray-området.

MainStreet Libertyville förvandlas till en Dickens av en semester

MainStreet Libertyville förvandlas till en Dickens av en semester

Libertyville lägger på en Dickens of a Holiday varje december för två lördagar, 2 december och 9.

Nej, det är namnet på den helgdag som sponsras av MainStreet Libertyville. Den årliga evenemanget omfattar familjeevenemang som bilder med Santa, en semesterbutik där barn kan köpa presenter till sina familjer och viktoriansk te.

MainStreet Libertyville Executive Director Pam Hume kan inte ens komma ihåg hur länge organisationen har sponsrat dessa evenemang, som drivs helt av volontärer.

‘MainStreet Libertyville har varit här i 27 år, så minst 20 år,’ sa hon. ‘Vi får massor av familjer som tar med sina barn och så småningom sina barnbarn.’

Hume sa att dessa helgdagar ‘absolut’ höjer profilen i centrala Libertyville. ‘MainStreets ande, vår mantra, går tillbaka och säger’ snälla hjälp och stödja dina samhällen. ‘Du går tillbaka till de människor du vill stödja.’

Idéer för dessa händelser drömdes upp av volontärer. ‘Det krävs en volontär att komma in och säga,’ Jag har en idé. ‘ Och vi säger, ‘Bra! Kan du hjälpa oss med det?’ ‘Hume sa.’ Och varje år tittar vi på hur kan vi förbättra eller anpassa dessa händelser på ett annat sätt. För några av våra volontärer har de en viss nisch och gör det. ‘

För Barnens Holiday Shoppe kom en volontär upp med idén och köper gåvorna. ‘Hon har gjort det i 10 år och vi älskar henne för det,’ sade Hume och att lägga till barnens Holiday Shoppe har varit köra i 22 år.

Gåvorna sträcker sig från $ 1 till $ 7 och älvorna hjälper barnens butik. ‘Du kommer att höra berättelsen om’ Jag tror pappa verkligen skulle tycka om denna nalle ‘och älvorna kanske frågar,’ Vänta är det något du verkligen vill ha för dig, för att du gillar det? ‘ Det är trevligt att titta på barnen och de lägger stor vikt vid det. 2 december och 9 på Petraneks apotek, 426 N. Milwaukee Ave.

Victoriantean startades av en volontär men evenemanget själv vid St. Lawrence Episcopal Church drivs av ett företag, High Tea med Geri i Long Grove. ‘Hon har sina servrar i viktoriansk klänning och de serverar scones och fingersmörgåsar och vanlig te service,’ sade Hume. ‘Kyrkan Viktminskning Tabletter är upprättad för att vara väldigt Går Man Ner I Vikt vacker. Borden är vackert inställda och då tar damerna ut teet. Vissa gör det till en tradition.’ Det är ett bra sätt att börja semestern med en eftermiddag med te och konversation. ‘ Studenter från Libertyville High School spelar också bakgrundsmusik. 2 december och 9 i St. Lawrence Episcopal Church, 125 W. Church St.-biljetter är $ 30.

Varje år har Santa en rad barn i Cook Park och väntar på att träffa honom och fru. ‘Vår Santa har gjort det i 13 år’, sa Går Man Ner I Vikt hon och tillade att Santa inte tar en paus och kommer att stanna tills alla barn pratar till.

Hume sa att hon inte ens kunde gissa hur många barn som ser Santa på de två lördagarna i december. ‘Hundratals barn. Massor av Libertyville barn. Även en av våra tidigare Mrs. Dec. 2 och 9 på Cook Park, 413 N. Milwaukee Ave.

MainStreet Libertyville sätter upp 50 evenemang och tre fundraisers per år, men Hume sa att Dickens of a Holiday är ‘ganska tradition för många människor’.

Varje semester säsong ca 75 volontärer hjälper MainStreet Libertyville med varje Dickens of a Holiday-evenemang. ‘Vi får massor av volontärer under de två veckorna och det är en upptagen tid för alla och de hjälper fortfarande,’ sade Hume och tillade att volontärer gav mer än 4000 timmar av sin tid förra året.

‘Från Boy Scout-trupperna som satt upp och tar ner teet till wrappersna på Children’s Holiday Shoppe, har vi volontärer från seniorer ner till barn’, sa Hume. ‘När de växer upp och lär sig ge till andra Vi hoppas att de kommer tillbaka och ger tillbaka till samhället. Volontärarbete får dig att känna dig som en del av samhället. ‘

Shonda Talerico Dudliceck är frilansreporter för News Sun.

Frukost med den stora killen Frukost med Santa är en av de mest populära händelserna bland Lambs Farm-deltagare, som har utvecklingshinder.

‘De hjälper till med aktiviteterna i Visitors Center, hälsar familjer och vissa deltagare’ jobbar i restaurangen året runt, så det är en spännande tid för dem på jobbet, säger Marisa LaBello, kommunikationssamordnare på Lambs Farm i Libertyville. ‘Andra går också med frukost med sina egna familjer.’

Barn kan njuta av brunch med julen och kan också välja en semestergåva för sig själva och göra en bildram eller sandartsmönster och dekorera en pepparkaksman.

‘Det är en rolig familjehändelse som ger samhället möjlighet att interagera med våra deltagare, säger LaBello.’

Frukost med Santa på Magnolia Cafe Bageri på Lambs Farm har pågått under de senaste två decennierna och har förvandlats till en familjetradition för många.

‘Det finns några familjer som förde sina barn när de var barn och nu närmar hela familjen eller volontärer på evenemanget,’ sa LaBello. ‘Det har förvandlats till en familjetradition för många och Lambs Farm är upphetsad och hedrad att vara en del av det.’

Maine Statssekreterare Filer Lagstiftning mot POTUS Commission

Maine Statssekreterare Filer Lagstiftning mot POTUS Commission

‘Ironiskt nog kommer Gå Ner I Vikt Snabbt Piller Dunlaps rättegång endast att öka den arbetsbelastning som kommissionens personal och justitiedepartementets advokater står inför’, sa Kobach i ett uttalande.

E-postmeddelanden som söker kommentarer från vicepresident Mike Pence, som står för kommissionen, och Andrew Kossack, kommissionens verkställande direktör, har inte omedelbart återlämnats. De tre namnges svarandena tillsammans med presidentens verkställande kontor, vilket är bemyndigande kommissionen och behålla sina handlingar. Rättegången lämnades på Dunlaps vägnar av American Oversight, en vakthundgrupp.

Kommissionen har ansträngt kontrovers från det ögonblick som den inrättades i maj. Dess första betydelsefulla åtgärd var att begära ett brett spektrum av information om alla registrerade väljare i varje stat, inklusive partiella socialförsäkringsnummer, födelsedatum, adresser och rösthistoria.

Kritiker säger att Trump använder kommissionen för att finna stöd för sina obehandlade påståenden av utbredd väljarebedrägeri som kostade honom den populära rösten under 2016-valet. Demokrat Hillary Clinton mottog 2,8 miljoner mer röster rikstäckande än Trump.

Efter att ha utsatts för stark kritik från både republikanska och demokratiska statstjänstemän, sände kommissionen tillbaka begäran men frågor kvarstår över hur användbar informationen kommer att vara eftersom 15 stater har vägrat att delta, enligt en undersökning från Associated Press.

Kritiker har sagt att kommissionen är Går Man Ner I Vikt staplad med personer som föredrar rösträtt, snarare än att utöka tillgången och har en förutbestämd agenda som kommer att leda till rekommendationer som gör det svårare för folk att registrera sig för att rösta, vara registrerade och rösta om omröstningar.

Advokaternas kommitté för medborgerliga rättigheter enligt lag stämmer också för att kommissionen bryter mot federala öppna möten och upplysningslagar. Gå Ner I Vikt På En Vecka Kristen Clarke, gruppens president, sade att Dunlaps rättegång visar hur kaotiskt och dysfunktionellt kommissionen har varit.

‘Att dess egna medlemmar är i mörkret om det sätt som kommissionen arbetar och överlägger gör klart att denna kommission bara är ett verktyg för att främja denna förvaltnings valordningsdagsordning,’ sa Clarke i ett uttalande.

Maine Jewish History Project judiska organisationer i Waterville

Maine Jewish History Project judiska organisationer i Waterville

Arbeiter Ring (The Workman s Circle)

Maine District Organizing Committee av Workman Circle (1916), vars medlemmar inkluderade Barnet Jolovitz of Winslow (övre raden, fjärde från vänster); bild med tillstånd av Harris Gleckman

Den enda judiska organisationen som var känd för att existera i Waterville under 1900-talets början (skapad runt 1910 1920) var ‘Workman’ s cirkel ‘eller’ Arbeiter Ring ‘, som var en socialistisk jiddisch språkorienterad, alla manliga amerikanska judiska broderliga organisationer engagerade sig i arbetets rättigheter. Den här organisationen ägnade sin tid åt social rättvisaåtgärd och den judiska samhällsbyggnaden inom Maine-gemenskapen som en reaktion på utmaningarna av assimilering och exploaterande arbetspraxis inför judiska invandrare i Maine i början av 20-talet. Vi vet att den jiddiska språkbladet från Socialistiska Labourpartiet (en grupp som kämpade för samma frågor som Workman s Circle), sändes vidare i Waterville Jewish community .

Enligt intervjuer fanns det ett B-nai Brith-kapitel i Waterville, uppkallat efter Theodore N. Levine, 1930. Det exakta datumet för grundandet är okänt. B ‘nai Brith, en nationell broderskapsorganisation grundad i New York 1843, betjänade små samhällen genom att socialisera nyinrättade invandrare genom att ansluta dem till judar lokalt och nationellt och genom att tillhandahålla lokal social service och ömsesidig hjälp (Moore).

Ursprungligen var Theodore N. Levine B ‘nai Brith-kapitlet i Waterville en helt mannlig broderskapsorganisation. Organisationen var ett framträdande centrum för det judiska samhällslivet i Waterville under sina tidiga år. När männen blev mer involverade i sina företag i Waterville och Kelsey Street-synagogen började kvinnor dock ta ledarrollerna inom organisationen. Theodore N. Levine B ‘nai Brith-kapitlet började appellera mer till kvinnor än män i Waterville och blev en all kvinnors organisation i slutet av 1930-talet .

Flera Waterville berättare berättade minnen från detta kapitel från sin barndom och vuxen ålder. B ‘nai Brith organiserade en serie sociala evenemang som bropartier eller halvårsdanser för människor i samhället, som hölls i medlemmarnas hem eller samhällscentra. Organisationen gav också kapitlet Waterville med uppdateringar om det judiska livet nationellt och internationellt, medan det nationella kapitlet också bad om specifik information om det judiska livet i Waterville också. Liksom kapitel över hela landet tillhandahöll B ‘nai Brith ett säkert socialt nätverk för nybyggda judar i Waterville före andra världskriget.

Hadassah var en annan framstående organisation inom Waterville på 1930-talet. Inte mycket är ännu känt om Hadassahs ursprung i Waterville, men Hadassah i Portland, skapad år 1915, var den förebildade gruppen ‘Daughters of Zion’, så organisationen spred sig till Waterville eller en motsvarande DOZ-grupp i Waterville genomgick en liknande omvandling till Hadassah som Portland.

Hadassah, liksom B’ai Brith, agerade både på lokal och nationell nivå. De flesta av Hadassahs tidiga insatser fokuserade på insamling av sin nationella orsak, ‘ett djupt engagemang för zionismen som en politisk och moralisk rörelse’ genom nationellt distribuerade fundraisers som Jewish National Fund årlig pengestation (Band, 39). Liksom B’ai Brith Viktminskning Tabletter höll Hadassah lokala sociala evenemang som dansar och bropartier.

I början av 1940-talet verkar det som att Watiens ledning av Gå Ner ett Kilo I Veckan B’ai Brith och Hadassah började brinna ut och började förlora intresset för att hålla kapitlen på gång. Lyckligtvis för dessa två fallande grupper, ‘Waterville män importerade sina fruar’ efter kriget vilket ledde till en jätte tillströmning av unga entusiastiska kvinnor till Waterville post WWII (Myrtle Wolman, Phyllis Shiro och Ida Joyce Levine). Myrtle minns att det var rätt när hon flyttade här 1946 när stora saker började hända när det gäller att tjäna pengar för det judiska samhället: ‘Det var socialt och det var allt blandat.’ Beth Israel nuvarande byggnad, dedikerad 1958

Efter andra världskriget finns fyra stora judiska organisationer närvarande inom Waterville. Betydelsen i 1958 av den nya Beth Israel Synagogue-byggnaden, en modernare version av den äldre synagogen med familjesäten och en socialhall, markerade en betydande punkt i Watervilles judiska samhälls historia. Med den nya Går Man Ner I Vikt byggnaden blev Beth Israel ett framstående centrum för judiskt liv och rituell dyrkan. Som sådan blev institutionen det utrymme där de flesta kommunala och andliga händelser ägde rum. Även om Bethisraels historia ännu inte har sammanställts är det viktigt att notera att under denna period ledarskapet Inom synagogen dominerades offentligt manligt. De andra tre samhällsorganisationerna Brith, Hadassah och systerskapet, alla kvinnor, driver organisationer. Alla tre leddes av samma folk, helt enkelt för att samhället var liten. Som Gordon Wolman observerade: ‘I sin höjd Jag tror inte att vi hade mer än 50 medlemmar. ‘

Dessutom såg denna period ökad medvetenhet om händelserna i Mellanöstern. Judar som aldrig hade trott på zionismen innan, liksom Morgenthau av Mount Desert Island i Maine, började acceptera en ensidig judisk stat som en nödvändighet och världen under FN: s ledning enades om två år senare när de 1947 passerade de resolution att ge judar en all judisk stat i vad som då var Palestina. En sådan körning mot zionismen orsakade många fler judar att bli involverade med zionistiska organisationer som Hadassah eller den judiska nationalfonden (Goldstein).

De två organisationerna, men olika i namn, var mer eller mindre identiska i sin verksamhet efter andra världskriget. Som i första hälften av 1900-talet baserade B Brith och Hadassah sina aktiviteter och händelser kring sina två huvudfokuspunkter: de lokala och de nationella. Å ena sidan åtagit sig de två att skaffa pengar för nationella judiska orsaker, såsom att plantera träd i Israel, bidra till den judiska nationella fonden och stödja medicinska och kvinnors institutioner i Israel. Å andra sidan finansierade de två grupperna outtröttligt till förmån för lokalsamhället genom att sätta på händelser som rummageförsäljning eller konstauktioner. De betjänade också samhället genom icke-insamlingsmetoder. Myrt Wolman och Phyllis Shiro gick till exempel med att samla recept för att skapa en gemensam judisk kokbok. till deras hängivenhet för att stödja det judiska samhället, agerade B’ai Brith och Hadassah som en typ av socialiseringsgrupp för judiska män och kvinnor inom Waterville, där varje organisation satte på sociala evenemang som dansar, broparter och festfester än i det sista halva århundradet. De flesta sociala händelserna, tills Beth Israel Synagogues socialhus öppnade 1958, var små och hölls inom människors hem eller på större större offentliga platser. Under deras 50 års existens hade de två grupperna en mycket liknande funktion inom samhället, ändå var fortfarande separata enheter fram till slutet av 1960-talet.

Vid den gamla Beth Israel-synagogen på Kelsey Street började kvinnor ta på sig en ledande roll inom synagogan. Genom att se denna utveckling skapade synagogen ledarskap en kvinnas hjälpgrupp kallad systern, som officiellt erkändes med den nya synagogen 1958 för att ge röst till alla de kvinnor som ansluter sig till synagogen. Det exakta datumet för systerskapets skapelse är för närvarande okänt. Som nämnts tidigare upprätthöll synagogan ett offentligt ledarskap i hela den tid som den nyare Beth Israel-synagogen byggdes, och sysselsättningen gav kvinnornas ledarrepresentation inom synagogen. Det är slående att alla de offentliga rollerna 1958 hängivenhet spelades män utom en: Mrs.

Myrtle Wolman gör det här dynamiskt klart. ‘Männen, de byggde synagogen. Det var deras sak, de var på byggnadskommittén. Männen gillade när vi behövde dem, men de hade inte en aktiv mans organisation’ som organiserade det judiska livet. Gordon Wolman, när han frågade varför det inte fanns någon aktiv mans organisation, svarade att han sa: ‘Det gick bara vid vägen för att vara i affärer.’

Förutom att vara en hjälpkvinnas grupp till synagogen, tillhandahöll systernskapet också ett betydande strukturellt stöd för synagogen. Sisterhooden samlade pengar för att upprätthålla synagogenas sociala funktioner, till exempel semestrar eller efter tjänstemunamål och Synagogens söndagsskola. Sysselsättningen främjade också extracurricular synagogefunktioner inom människors hem. Ett exempel på detta var en studiegrupp som löpte ut ur synagogen som gav ‘en annan form av socialisering med en intellektuell swing’ (Myrtle Wolman). Sysselsättningen var en aktiv del av synagogen livet tills kvinnor började ta på sig mer framträdande ledarroller inom synagogen under senare hälften av 1960-talet.

Avsaknad av judiska samhällsorganisationer

Under senare hälften av 1960-talet och in i början av 1970-talet upplevde alla de judiska medborgerliga organisationerna en förbränning av ledarskap, som de gjorde i början av 1940-talet. Den här gången var det emellertid inte en ny tillströmning av unga judiska vuxna att ersätta den äldre, slitna publiken. Dessutom började Waterville kvinnor att arbeta på heltid och hade inte så mycket tid att ägna sig åt att upprätthålla dessa organisationer.

Det första tecknet på försvinnandet var konsolideringen av möten för B Brith, Hadassah och Sisterood i 1960-talet. Myrtle Wolman kommer ihåg att ‘vid ett tillfälle hade Waterville tre organisationer, vilket innebär att samma folk skulle gå till tre möten i månaden, och det var löjligt på grund av arbetets, familjen och annat socialt arbete. Slutligen bildade vi ett möte för alla tre var det bara för mycket, för mycket på gång. ‘ Sisterhooden var inte nödvändigt längre eftersom kvinnor blev lika aktiva som män i templet ledarskap (Myrtle Wolman). Dessutom, eftersom de judiska kvinnorna i Waterville hade varit aktiva i andra icke-judiska socialvårdsorganisationer, hade de inte så mycket tid att ägna sig åt systern, B’ai Brith och Hadassah som de tidigare hade. Som sådan började de tre organisationerna försvinner under början av 1970-talet och har nu helt försvunnit från Waterville offentliga liv. Den enda judiska medborgarorganisationen som finns idag är själva Beth Israel-synagogan.

Main Streets och Back Roads of West Stockbridge

Main Streets och Back Roads Går Man Ner I Vikt of West Stockbridge

6 Depot St, West Stockbridge, MA 01266Det började som en lark i 1976, idag är Joel Hotchkiss en mobil maker.8 Center St, West Stockbridge, MA 012661 Center St, West Stockbridge, MA 01266God gånger idag för West Stockbridge men inte så bra på 1970-talet. Det var när Gå Ner ett Kilo I Veckan Gordon Rose Gå Ner ett Kilo I Veckan kom till stan. Rose sparade centrum genom att köpa fastigheter och ta in nya affärer som Truc s Orient Express. Turks Orient Express3 Harris St, West Stockbridge, MA 01266Du är aldrig långt ifrån naturen i Berkshires. Fält, skogar och natursköna vyer. I 50 år har Berkshire Natural Resources Council skyddat mark för alla att njuta av. I centrum av West Stockbridge, ett naturligt möte med en ny typ av Park Art Space. Namnet kommer från dess närhet till turnpike-rummet ett tidigare marmorbrott. 1896 Daniel Chester French, en av USAs mest acclaimed skulptörer, köpt för sin syn på Monument Mountain.

Main Street Christmas sparkar av högsäsong i Huntingdon

Main Street Christmas sparkar av högsäsong i Huntingdon

Passagerare ombord på jultågsvägen till passersby lördag den 9 december 2017, i centrala Huntingdon. (Foto: Morgan Timms / The Jackson Sun) Köp PhotoHUNTINGDON Frittemperaturer som åtföljs av att kyla vindar under en mulen himmel ger en lämplig inställning för Main Street Christmas i Huntingdon på lördag.

Semestertraditionen i Carroll County gav mycket för både stadsbor och besökare för hela eftermiddagen runt Huntingdons torg.

En levande nativitet som satte sig på domstolen gräsmattan under baksidan av carolers var ett centrum för aktiviteten som grupper från olika kyrkor i stan roterades genom att skildra nativityscenen av baby Jesus med Maria och Josef tillsammans med herdar, vise män, änglar och lev jordbruksdjur i Mellanöstern som får och kameler.

Regelbundna tågturer runt torget gav en annorlunda utflykt, eftersom First Baptist Church hade en grupp män med en traktor som ledde en linje med tågbilar och en släde runt torget på cirka en fem minuters rundtur i området.

De flesta av de andra utomhusaktiviteterna som passerade från plats till plats för att se vad som hänt vidare och att hitta någon plats varm för en paus från de fina vindarna.

Köp PhotoDressed som en herde, 7-årig Beau Smith, från Huntingdon, mottar kyssar från Tanner, en en årig Zebu-ko, på lördag den 9 december 2017, samtidigt som man återupptar en levande nativityscen med medlemmarna i Huntingdon Church of Christ i downtown Huntingdon. Områdekyrkogrupper tog timme långa skift om att återuppta nativityscenen som en del av Huntingdon downtown julaktiviteter. (Foto: Morgan Timms / The Jackson Sun)

Dixie Performing Arts Center hade ett par saker som händer när lokala ungdomsgrupper gav uppträdanden under hela eftermiddagen i konsertsalen med de föreställningar som varierar från kor som sjunger julsångar till studenter som utför korta lekar som varje grupp roteras genom ungefär var 20: e minut.

I källaren av arenan där Dixie Carter och Hal Holbrook museet ligger, sätter jultomten också upp för foton med barn i alla åldrar. Föräldrar och barn lined mest av korridoren och väntade Gå Ner ett Kilo I Veckan sin tur med Gå Ner I Vikt På En Vecka den stora mannen i den röda kostymen.

Efter att ha bekräftat vad varje barn ville ha till jul hade Santa några bilder gjorda med dem.

Den lokala teatern på torget hade julklappsklassiker ‘It’ s a Wonderful Life ‘på upprepning för eftermiddagen som gav dem som ville ha möjlighet att komma in och titta på sin fritid.

Mudslingers fotostudio bildades som en kransförsäljningsaffär som kransar som redan arrangerats eller grenar som man kunde sätta i sitt eget arrangemang var tillgängliga.

Köp PhotoTim Parish, från Huntingdon, delar ett ögonblick med Missy, en 2 årig kamel, medan den är klädd som en av de vise männen i en levande nativityscenen lördag den 9 december 2017 med medlemmar i Huntingdon Church of Christ i centrala Huntingdon . (Foto: Morgan Timms / The Jackson Sun)

The Tea Room var en populär attraktion för barnen som Mrs. Claus hade en butik för barn att skriva Viktminskning Tabletter brev till Santa och lägga dem i en särskild brevlåda, dekorera sina egna julkakor, få sina ansikten målade för att se ut som en ren, plocka upp lite renmat som de kan kasta ut i deras gård som kommer att glittra och locka till Santa’s hjord till sitt hus och en kopp varm choklad innan de förstärker det vinteriga väder igen.

Allt detta föregick Huntingdons årliga julparadis och trädbelysning, eftersom staden officiellt började sin julsäsong på traditionellt sätt med en stor del av befolkningen samlades för att inleda säsongen ihop.

MAIMONIDES SCHOOL

MAIMONIDES SCHOOL

SIKORA, J. Efter en elva månaders kamp med esophageal cancer, Leonard R. Brener dog den 8 december 2001, i åldern åttiofem. Han hade aldrig gift. Han hade inga barn. Han hade genomfört en lång och framgångsrik karriär som börsmäklare. Värdet av hans gods approximerade 8 miljoner dollar. Flera nischer och brorson överlevde honom.

I oktober 2001, ungefär fem veckor före hans död, hade han ändrat för andra gången testamentet häll över förtroende genom vilket han överförde huvuddelen av sin egendom. Före oktoberändringen utsåg villkoren i förtroendet, enligt ett tidigare ändringsförslag som genomfördes i mars 2001, fyra frivilliga institutioner som mottagare av återstoden av boet: trettio procent skulle passera till Maimonides skolan. en annan trettio procent till Perkins School for the Blind; tio procent till Carroll Center for the Blind; och trettio procent till Beth Israel Deaconess Medical Center.

I oktoberändringen ändrades dispositionen drastiskt. Den utsåg Brener-systerdotter, Lois Rosen, och hennes man, Herbert Rosen, som ensam mottagare av hela återstoden.

De fyra välgörenhetsinstitutionerna (den aktuella åtgärden i probat- och familjerätten för en deklaratorisk dom som ogiltigförklarades i oktober-författningsändringen. Som grunder ansåg Brener brist på mental förmåga och hans inlägg till otillbörligt inflytande vid tidpunkten för ändringen. Som de främsta svarandena lade förvaltaren Harris Coles och Lois och Herbert Rosen (förslutningen av upptäckten, förespråkarna och contestantsna) över motionerna för sammanfattande dom. Efter överläggning av omfattande faktummaterial, noggrann sammanställning och muntligt argument, en domare av familje- och förvaltningsdomstolen, i ett väl motiverat beslut, nekade motståndarens förslag, tillåtit förespråkarna, och ingav en summarisk dom om uppsägning av de välgörande institutionernas yrkanden. Den domen har en verkställande dom som bekräftar andra förtroendeändring. Vi bekräftar domen.

Bakgrund. Problemen med psykisk oförmåga och otillbörligt inflytande kräver ett detaljerat faktablad. Hunter, 446 Mass 814, 822 826 (2006). Följande uppgifter framgår av de summariska bedömningsmaterialen som obestridda. Vi reserverar några detaljer för tillämpningen av de styrande juridiska doktrinerna.

1. 1997 års arrangemang Den 19 september 1997 genomförde Brener en testamente (viljan och ett återkalleligt inter vivos-förtroende). Advokat Jackson W. Wright, Jr., från advokatbyrån Palmer Dodge, LLP, utarbetade instrumenten. Brener var den ursprungliga förvaltaren. Coles hade varit en personlig vän och Brener-revisor i mer än trettio år. Den andra efterträdaren förvaltaren och exekutören var hans vän Jesse Putney. Brener utsåg David Shaw som tredje efterträdare exekutör och förvaltare. var en advokat och en avlägsen släkting. Enligt villkoren bestämde Brener en testamentlig gåva på 50 000 kronor till sin brorsdotter Lois Rosen och fyra mindre gåvor: 10 000 USD till en brorson, 25 000 dollar till Jesse Putney, 15 000 dollar till Harris Coles , och $ 15.000 till Coles fru Elinor. Han instruerade förvaltaren att distribuera den återstående förtroendeegenskapen för att sedan kvalificera sig för den federala egendomsskattens välgörande avdrag, som senare utsetts av honom eller en efterträdareförvaltare.

Brener regisserade förvaltaren att genomföra bestämmelserna i ett avtal med Maimonides School (gåvaavtal som han hade genomfört den 12 augusti 1997. Kapitalgåvan memorialized Brener åtagande att bidra med $ 2.750.000 till skolan ($ 750.000 under sitt liv och $ 2.000.000 på hans död) och skolans åtagande att låta Brener namnge sin nya byggnad. Maimonides School hade ursprungligen föreslagit att den också mottog resten av Brener Estate. Brener hade avslagit denna begäran. Istället föreskrev kapitaltillskottsavtalet att Maimonides School inte skulle genomdriva avtalet i den utsträckning som Brener Estate behövde medel för att betala arv till sina vänner och familj.

Vid olika tillfällen rådde Coles och advokat Shaw Brener att hans egendom skulle kunna dra av donationer till välgörenhetsorganisationer. Brener tycktes förstå dessa instruktioner. Han hade stor erfarenhet av finansiella frågor. Han hade arbetat som börsmäklare från slutet av 1950 och framåt.

2. Diagnosen. Brener mottog diagnosen esofagealkreft i januari eller februari 2001. De medicinska journalerna från denna tidsperiod säger att han blev kliniskt deprimerad, kände sig hjälplös och uttryckte självmordstankar. De beskriver också Brener som orienterad, tydlig, sammanhängande och. . . [med] [n] o bevis på psykotiskt tänkande. Hans självmordsföreställning tycktes vara en funktion av hans kliniska depression. Rosens deltagande. Niece Lois Rosen och hennes man Herbert hade i många år haft en nära relation med Brener. Lois hade känt honom under hela sitt liv. Brener hade fungerat som Herbert aktiemäklare och finansiell rådgivare sedan 1969. Brener hade ofta besökt Rosens hem för semester. Rosens hade regelbundet besökt honom i ett bostadshus och hjälpte honom då att flytta till en bostadsrättslägenhet i november 2000.

Efter diagnosen körde Rosens honom till doktorsavhandlingar, till restauranger och till besök med sina vänner och tidigare kunder. De förde honom att besöka sin stuga på Cape Cod. Vid ett tillfälle i slutet av februari 2001 besökte Rosens Brener i sin lägenhet. Han hade svårt att svälja. Herbert Rosen ringde Brener på tre eller fyra o nästa morgon för att kolla på honom. Brener klagade över att han inte kunde svälja. Herbert klädde, körde till Brener lägenhet och tog Brener till akutrummet i St. Elizabeth sjukhus. De fortsatte att övervaka sin omsorg under de återstående månaderna av sitt liv.

4. Första ändringen av förtroendet. I februari 2001 föreslog Coles att Brener väljer specifika välgörenhetsorganisationer för att ta emot återstoden av hans egendom, snarare än att delegera dessa val till honom som efterträdareförvaltare. Advokat Wright utarbetade det första förtroendeändringsförslaget, som Brener genomförde den 14 mars 2001. Brener ersatte $ 50 000 kontantgåvan till Lois Rosen med gåvor på $ 25 000 till Lois Rosen respektive Herbert Rosen. Han lämnade pengar till Harris och Elinor Coles intakt, och gjorde små förändringar och tillägg till andra gåvor till vänner och släktingar. Han angav välgörenhetsorganisationerna för att ta emot återstoden av boet: trettio procent till Maimonides School, trettio procent till Perkins School for the Blind, tio procent till Carroll Center for the Blind och trettio procent till Beth Israel Deaconess Medical Center. Coles hade förberett Brener avkastningsavkastning de senaste trettio åren. Han uppgav i en förklaring att före genomförandet av kapitaltillskott och förtroendet 1997, och det första förtroendeändringen 2001, hade Brener endast gjort nominella gåvor till välgörenhetsorganisationer.

5. Händelser i oktober 2001. Den 17 oktober 2001 tog Brener in till St. Elizabeth sjukhus efter att han hade lidit ett hemfall. Han listade Rosens som sin nödkontakt. Den 18 oktober observerade Lois Rosen att Brener inte använde sin vänstra arm, att han inte kunde klämma sin hand och att vänster sida av hans ansikte var hängande. Hon rapporterade dessa symptom till sjuksköterskan. I journalerna anges att olyckan var antingen en stroke eller en transient ischemisk attack (TIA), som vanligtvis löser sig inom en kort tidsperiod. Brener tycktes ha återhämtat sig inom några dagar. Dr Morse, en neurolog, observerade under denna period att Brener var uppmärksam. . . [a] ble att berätta var han är, datum, mycket skojar, bra namn. . . minnesåterkallelse. St. Elizabeth-framsteg noterar från 20 oktober till 23 oktober 2001, konstaterar att Brener signifikant, att han var och mycket bra, och att han hade en mental status. 25 oktober 2001 ingicks Brener till Lasell House, en rehabiliteringsanläggning i Newton. Lois Rosen besökte Brener varje dag och talade ofta till honom via telefon. Rosen fortsatte att följa sin omsorg. Lois förespråkade för Brener för bättre mat och närmare uppmärksamhet åt hans dagliga behov av motion, terapi och renlighet. Ibland besökte Rosens sin omsorg. När Brener blev missnöjd med tjänster på Lasell House frågade han Rosens att ordna sin Viktminskning Tabletter återkomst till St. Elizabeth Hospital.

Den 29 oktober i Lasell House föll Brener från sin säng. Han led inte en skada. Händelsen genererade en sjuksköterskorsrapport senare samma dag. Den beskrev Brener som alert, orienterad och kunde kommunicera sina behov. Hösten hade inte påverkat hans mentala tillstånd.

6. Omständigheterna och genomförandet av det andra förtroendeändringsförslaget. Den 30 oktober 2001 genomförde Brener den andra ändringen till förtroendet och ersatte Rosens effektivt för de fyra välgörenhetsinstitutionerna som mottagare av återstoden av boet. Konton för den händelsen kommer från Coles affidavit och deposition av Attorney Shaw. Coles påstod i sitt affidavit att han hade ringt Brener på morgonen den 29 oktober. Brener informerade Coles om att han hade talat med advokat Shaw den 28 oktober och hade bett Shaw att förbereda ett andra förtroendeändring. Han instruerade Coles att ge advokat Shaw den information som var nödvändig för den andra ändringen eftersom Coles hade vårdnad om förtroendokumenten. Senare den dagen fick Coles ett telefonsamtal från Shaw som bekräftade Brener-begäran om ett andra ändringsförslag. Coles hämtade förtroendehandlingarna från sitt kontor och via telefonkonferens med Brener mottog och diskuterade specifika förändringar. Brener berättade för Coles att han hade gett Maimonides School och att han ville ge resten av sitt gods till Rosens kärlek och kärlek som de hade visat honom och i uppskattning av all den uppmärksamhet och hjälp som de hade gett honom under sin sjukdom . Efter att ha talat med Brener talade Coles med advokat Shaw och faxade honom en markerad kopia av det första förtroendeändringsförslaget som indikerar de förändringar som Brener föreslog.

Uttalandena i Coles förklarade om Brener förändrade attityd mot Maimonides School fick bekräftelse från ett annat vittne. Jesse Putney var en vän och medarbetare av Brener. Han hade besökt Brener den 12 september 2001. I sitt svar på frågeställningar uppgav Putney att under det besöket hade Brener sagt till honom att det var glad för Maimonides och att de hade fått nog. Vid deponering påminde Lois om att hennes besök hade överlappit med Coles men att hon inte hade bevittnat någon diskussion om egendomsfrågor mellan sin farbror och honom. [4]

Vid deponering gav advokat Shaw först en något annorlunda version av händelser före genomförandet av det andra ändringsförslaget. Han uppgav att han hade lärt sig av Brener önskar ändra förtroendet från Coles telefonsamtal den 29 oktober och inte från Brener dagen innan. Efter en paus i deponationen uppgav advokat Shaw att han kanske hade talat med Brener den 27 oktober eller 28. [5]

Det är ostridigt att advokat Shaw kallade Brener på eftermiddagen den 29 oktober efter att han hade slutat utarbeta det andra ändringsförslaget baserat på den markerade kopian av det första ändringsförslaget från Coles. Han tog Brener genom förändringarna, och Brener bekräftade dem. På sen eftermiddag bad Brener Coles att förmedla en ytterligare begäran till advokat Shaw för att inkludera en $ 10.000 gåva till en av Brener-brorson. Shaw gjorde den förändringen.

På morgonen den 30 oktober gick advokat Shaw till Lasell House och igen tog Shaw Brener genom den andra ändringen. Brener begärde att Shaw lägger till en gåva på $ 2000 till Gail Sullivan, en vän på sitt kontor. Brener genomförde den andra ändringen och paraferade förändringarna i marginalen. Han kallade Rosens de enda mottagarna av återstoden och tog bort $ 15 000 kontantgåvan till Coles fru. Advokat Shaw vittnade om att Brener visste att han gjorde och visade någon förvirring. Oktober och november 2001 gjorde Brener en serie alternativa gåvor till Maimonides School. Den 22 oktober instruerade han sin kontorsassistent att överföra till skolan en andel av aktier värderad till 32,735 dollar. Den 31 oktober namngav han skolan som mottagare av livränta värd mer än 200 000 dollar. Den 16 november gjorde han en kontant donation på $ 95.621. Den 19 november instruerade han sin assistent att sälja 1000 aktier av aktier och att kreditera 10 000 dollar av intäkterna till skolan.

Rosens vittnade om att de, före Brener-döden, inte visste att de hade namngivit dem i de första och andra ändringarna. De visste inte hur mycket hans bidrag till Maimonides School var.

Advokat Shaw vittnade om att han vid tiden för det andra ändringsförslaget trodde att Brener skulle ha en egendom, men att han (Shaw) inte visste beloppet. Coles vittnade om att han visste om advokat Shaw men hade aldrig talat med honom före 29 oktober 2001. Brener hade tidigare använt Shaws juridiska tjänster. År 2000 hade Shaw representerat Brener vid köp av sin bostadsrättsenhet. Han hade skapat ett förtroende för en annan brorsdotter Brener. Shaw och Brener hade deltagit i olika familjeevenemang, inklusive bröllopet till Shaw-dotter i april 2001.

Hälsoarbetarna på Lasell House, Rosens, Coles, Attorney Shaw och många familj och vänner som observerade Brener mellan 25 oktober och 2 november 2001 beskrev honom som alert, orienterad, tydlig, mentalt klar, med gott minne, sammanhängande och förtrogen. Han kände genast hans familj och vänner. [6]

Fram till den senare delen av september 2001 hade Brener fortsatt att besöka sitt kontor på Morgan Stanley. Vid senare datum, inklusive 28 oktober eller 29 oktober, hade Brener talat med sin kontorsassistent angående hans klienters status. Hans kommentarer var sammanhängande. Han svarade på lämpligt sätt på frågor och rapporter om kundens konton.

7. Utlåtande bevis som erbjuds av tävlande. Den 2 november 2001 överfördes Brener från Lasell House till övergångsomsorgenheten i St. Elizabeth Hospital. Han återvände hem den 28 november, men krävde återtagande den 1 december. Han dog den 8 december med Rosens närvaro.

Deltagarna presenterade fördjupningsdirektören medicinska yttranden från två läkare som uppgav att Brener hade saknat erforderlig mental förmåga att genomföra det andra förtroendeändringen. Den första kom från Dr. Charles Welch, en geriatrisk psykiater vid Massachusetts General Hospital. Hans affidavit spårade förloppet av Brener-journaler bestående av diagnosen, den efterföljande nedgången och fördjupningen av beroendet av andra, sväljningsvården, uttorkning, betydande viktminskning, fallen, oktober TIA och den uttryckta vilja att dö. På grundval av denna information kom Dr Welch fram till att det var utan förmåga att fokusera på och uppskatta naturen och mängden av hans egendom eller de naturliga föremålen för hans bounty och att han mycket mycket utsätts för att vara otillbörligt påverkad av andra. Dr Welch föreslog att utöka detta vittnesbörd vid rättegången eftersom gränser för en skriftlig [a] ffidavit inte tillåter förstärkning av all information. . . framgår av [den] medicinska journalen. Bernard Kosowsky lämnade sin åsikt genom deponeringsbevis. Han var chef för kardiologi vid St. Elizabeth sjukhus. [7] Han hade behandlat Brener sedan 1997 för [relaterade] problem. Han var inte Brener primärvårdspersonal. Han var Brener på läkare på sjukhuset i oktober 2001.

Vid hans deponering återupptog Dr Kosowsky Brener-journaler. Han uppgav att Brener var desorienterad och förvirrad och svag vid tiden för TIA-relaterad incident den 18 oktober 2001. Efter händelsen hade Brener betydligt fortsatt svagt. var tider som [Brener] var mer klar än andra [tider]. Dr Kosowsky såg inte eller pratade med Brener när han var i Lasell House från 25 oktober till 2 november 2001. Han undersökte inte eller begärde Brener-journaler från Lasell House.

Efter den 2 november, när Brener återvände till St. Elizabeth sjukhus, hade Dr Kosowsky observerat att Brener mycket smärta, mycket svaghet, perioder av klarhet, perioder av förvirring och bara slags gradvis försämring av hans tillstånd. Han erinrade om att i november hade Brener uppvisat förvirring vid två tillfällen om schemaläggning av händelser, en en resa utanför sjukhuset och den andra en in-house fysioterapinsession. Dr Kosowsky drog slutsatsen att den 30 oktober 2001 hade Brener saknat den nödvändiga mentala förmågan att genomföra det andra förtroendeändringen.

Diskussion. 1. Standard för granskning. Vi granskar bevisen i det ljus som är mest fördelaktigt för den icke-deltagande parten och en order som ger sammanfattande dom om domaren bestämde sig för ostridiga materiella fakta och hans dom var korrekt som en rättsfråga. O v. Hunter, 446 Mass 814, 821 (2006). En förespråkare som Viktminskning Tabletter flyttar för sammanfattande bedömning måste visa att deltagaren [] har rimliga förväntningar på att bevisa en väsentlig del av [fallet]. Id nr 828 med citat från Kourouvacilis mot General Motors Corp., 410 Mass . 706, 716 (1991). Se Boston Safe Deposit Trust v. Kingsbury, 270 Mass. 243, 245 (1930) (för att rama frågan för bedömning, måste deltagaren erbjuda bevis som det med rätta kan grundas på ett rimligt hopp för Resultatet är gynnsamt för tävlande [] För att överleva ett förslag till sammanfattande dom måste deltagaren ta del av specifika fakta som upprättar en äkta, triaberbar fråga. O v. Hunter, ovan vid 821, citerat från Cullen Enterprises, Inc. mot Massachusetts Fastighetsinnehav. Assn., 399 Mass. 886, 890 (1987). Uttalanden, Går Man Ner I Vikt allmänna förnekanden och faktiska påståenden som inte är baserade på personlig kunskap [är] otillräckliga för att fastställa en triable fråga. Ibid. [8] Med samma rekord som rörelsesdomaren, Vi undersöker ersättningen för summarisk dom de novo. Se Matthews v. Ocean Spray Cranberries, Inc., 426 Mass 122, 123 n.1 (1997).

2. Standarden för mental förmåga. Behörighetsdomaren utvärderade Brener kompetens för att genomföra det andra förtroendeändringen enligt standarden för testamentskapacitet. De tävlande skolorna (Maimonides, Perkins och Carroll) hävdar att brännarförtroendets komplexitet krävde att domaren skulle tillämpa standarden för kontraktskapacitet. Kontraktskapaciteten kräver förmåga att handla företag, Krasner v. Berk, 366 Mass. 464, 467 (1974), och mer specifikt förmågan till transaktionens art och kvalitet och dess betydelse. Ibid., Citat från Sutcliffe mot Heatley, 232 Mass. 231, 232 233 (1919). Däremot är standarden för testamentär kapacitet förmåga vid tidpunkten för verkställandet av den påstådda viljan att förstå karaktären av att göra en vilja. Palmer v. Palmer, 23 Mass. App. Ct. 245, 250 (1986) med citat från Goddard mot Dupree, 322 Mass 247, 250 (1948).

Behörighetsdomaren tillämpade korrekt normen för testamentskapacitet och inte det mer krävande testet för avtalsförmåga. För det första var Brener-förtroendeinstrument inte komplexa, trots att de avyttrade fastigheter till miljontals dollar. De krävde inte avtalsförmåga för deras intelligenta skapande och verkställighet.

Maidstone United 2 Gillingham 1 matchrapport

Maidstone United 2 Gillingham 1 matchrapport

Profilen på länskoppen har lidit under åren och det var gott att skriva detta spel som irrelevant men du har aldrig gett dom att döma av atmosfären i Gallagher Stadium North Stand.

Det fanns ett rättvist segregerings gap mellan de två uppsättningarna av anhängare, men alla låtar och chants var ute på en livlig natt.

Hur bra det skulle vara att se detta derby igen i Football League en dag för båda uppsättningarna av supportrar.

Spelarna utfodrade atmosfären, med ett slut för att avsluta första halvleken på ett snabbt tempo och några utmaningar gick in.

För Stonesna hade Jamar Loza chansen att springa på Gills back three och hade flera skott på mål och testa Stuart Nelson ett par gånger.

Trialist Rhys Murphy (jordade) huvuden Gills nivå Bild: Andy Payton

I andra änden växte Elliott List in i spelet eftersom Gills satte en serie kors i Maidstone-rutan, men Lee Worgan samlade mycket och var snabb att få sin sida att gå på kontringen.

Det var Gå Ner ett Kilo I Veckan en snubbla av förmögenhet i uppbyggnaden Viktminskning Tabletter till Maidstone 26: e minutöppnare, eftersom Alex Wynter-stridspasset av misstag hittade Delano Sam Yorke.

Stones anfallare matade Jai Reason som slog in Paxman för en härlig finish bortom Nelson och in i det bortre hörnet från precis inuti lådan.

Maidstone, som också hotade genom Reason and Darius Osei, förtjänade att vara framför men Gills kämpade tillbaka.

List tvingade en bra räddning från Worgan i hans närmaste post och innehöll även i flytten för utjämnaren i 41: e minuten.

Han kombinerade med Liam Nash vars ansträngning parrerades av Worgan, med bollen sitter upp för att Murphy ska följa upp och köra hem nästan på gården.

Bem Nugent ger bollen ut av försvaret för Gills Picture: Andy Payton

Worgan räddade väl från Greg Cundle tidigt i andra halvan med Gills framåtriktade rubrik längst ner.

Reece Prestedge slog baren från avstånd för United och den farliga Osei blinkade bollen över målets mål innan Seth Twumasi missade med inches på sin vänstra fot eftersom United hade en bra stavning.

Maidstone återfick ledningen i 72: e minut efter en bra besittning av besittning.

Twumasi tog bollen ut ur försvaret med Sam Yorke, Reason, Loza och Osei alla Gå Ner I Vikt På En Vecka inblandade innan bollen nådde Prestedge vars avböjda strejk från 20 meter gick över Nelson.

Endast en strålande räddning från Nelson nekade Maidstone en tredjedel, på något sätt att komma ner för att blockera från Prestedge vid punktblankt område med ett mål att se säkert.

Nelson sparade Gills igen strax efter när Loza förlorade två män bred och bröt in i lådan.

Maidstone: Worgan, Twumasi, Hare, Wynter, Anderson, Prestedge, Anledning, Paxman, Osei, Sam Yorke, Loza (Richards 88mins). Delar som inte användes: Lewis, Capel, Taylor, Bartlett.

Gillingham: Nelson, Lacey, Nugent, Ogilvie, Lista (Mbo 70mins), Oldaker (Nasseri 78mins), Moussa, Nash, Cundle, Wilkinson, Murphy (Simpson 57mins). Delar som inte används: Hadler, Tucker.